00
Haber Detayı
04 Mayıs 2024 - Cumartesi 21:38
 
Alanya’da demir sopalı saldırganlar serbest kaldı
Alanya’da yol verme nedeniyle tartıştığı H.Ş. idaresindeki öğrenci servis minibüsüne sopayla saldıran F.S. ve babası M.S adiyeye sevk edildi. Servis aracının camını demir sopayla vurarak kıran F.S. ile M.S. adli kontrol şartıyla ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.
ASAYİŞ Haberi
Alanya’da demir sopalı saldırganlar serbest kaldı

Olay, dün öğleden sonra Dinek Mahallesi’nde meydana geldi. Lise öğrencilerini taşıyan servis aracının şoförü H.Ş. ile bir otomobilin sürücü M.S. ve araçta bulunan oğlu F.S. arasında yol verme nedeniyle tartışması çıktı. Otomobilin servis aracının önünü keserek durdurmasının ardından sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.S. sopayla servis aracının camına vurmaya başladı. 


Servis aracının ön camı kırılırken olay anında araçta bulunan öğrenciler panikle bağrıştı. F.S ve babası M.S. trafikteki diğer vatandaşlar tarafından sakinleştirilirken, otomobile binip hızla olay yerinden kaçtı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan incelemenin ardından F.S ve babası M.S.’yi gözaltına aldı. F.S ve babası M.S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 


Baba ve oğlu, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartıyla ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı. Öte yandan otomobilin sürücüsü M.S.’ye Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından trafiği tehlikeye düşürmekten 8 bin lira cezai işlem uyguladı ve tam teşekküllü hastaneden psikolojisi sağlamdır raporu alana kadar ehliyetine el konuldu. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0