Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HOTED, ANFAŞ Fuarı’nda Katılım Rekoru Kırdı!

TURİZM 02.02.2025 - 20:59, Güncelleme: 02.02.2025 - 20:59
 

HOTED, ANFAŞ Fuarı’nda Katılım Rekoru Kırdı!

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), 7-10 Ocak 2025 tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen fuarı olan Uluslararası Antalya ANFAŞ Hotel Equipment 2025 Fuarı'na katıldı ve tüm zamanların katılım rekorunu kırdı. Fuar kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları, renkli görüntülere sahne oldu.

Yarışmalarda, jürilik görevini Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) İkinci Başkanı Hızır Bozdoğan, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, Turizm Yazarları ve Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Teke gibi önemli isimler üstlendi. Ayrıca, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Housekeeping Dernekleri Başkanları da jüride yer aldı. "Amacımız Farkındalık Yaratmak" HOTED’in kurucusu ve Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni, açılış konuşmasında olimpiyatlara katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Yeni, “Housekeeping departmanı, konaklama sektörünün yüzüdür. Sağlıklı yaşamın korunması ve geri dönüşüm turizminin teminatıdır. Bu mesleğin, Türk turizmi için ne denli önemli olduğunun altını bir kez daha çiziyorum. Gençlerimize bu mesleği sevdirmek ve tercih edilmesini sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Topuzel’den Teşekkür Mesajı HOTED Dernek Başkanı Sevgi Topuzel ise yaptığı açıklamada, “Olimpiyatlarımızda desteğini esirgemeyen, katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz. Bu yıl fuar boyunca gerçekleştirdiğimiz olimpiyatlar ve seminerlerle rekor katılım sağladık. Bu, sektörde farkındalık yaratmak adına çok önemli bir adımdır” dedi. Dereceye Giren Okullar ve Oteller Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları'nda dereceye girenler şu şekilde sıralandı: Okullar Kategorisi Ordu Perşembe Sakın Şehir MTAL,Yalova Şaban Temuge MTAL,Muğla Menteşe Atatürk MTAL,Jüri Özel Ödülleri: Denizli Başak ve Denizli Çamlık okulları. Oteller Kategorisi Yalova Uygulama Oteli,GyhpsoVilla Otel,Almaris Resort Otel,Jüri Özel Ödülü: Panorama Otel. Ödüller ve Katılım Plaketleri Dereceye giren yarışmacılar, kupa, altın tatil ve madalyalarla ödüllendirildi. Ayrıca, yarışmalara katılan okul ve otellere katılım plaketleri takdim edildi. Fuar boyunca, destek veren ve katkı sağlayan firmalara teşekkür plaketi verildi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı ile muhteşem bir finalle sona erdi
Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), 7-10 Ocak 2025 tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen fuarı olan Uluslararası Antalya ANFAŞ Hotel Equipment 2025 Fuarı'na katıldı ve tüm zamanların katılım rekorunu kırdı. Fuar kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları, renkli görüntülere sahne oldu.

Yarışmalarda, jürilik görevini Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) İkinci Başkanı Hızır Bozdoğan, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, Turizm Yazarları ve Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Teke gibi önemli isimler üstlendi. Ayrıca, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Housekeeping Dernekleri Başkanları da jüride yer aldı.

"Amacımız Farkındalık Yaratmak"
HOTED’in kurucusu ve Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni, açılış konuşmasında olimpiyatlara katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Yeni, “Housekeeping departmanı, konaklama sektörünün yüzüdür. Sağlıklı yaşamın korunması ve geri dönüşüm turizminin teminatıdır. Bu mesleğin, Türk turizmi için ne denli önemli olduğunun altını bir kez daha çiziyorum. Gençlerimize bu mesleği sevdirmek ve tercih edilmesini sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Topuzel’den Teşekkür Mesajı
HOTED Dernek Başkanı Sevgi Topuzel ise yaptığı açıklamada, “Olimpiyatlarımızda desteğini esirgemeyen, katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz. Bu yıl fuar boyunca gerçekleştirdiğimiz olimpiyatlar ve seminerlerle rekor katılım sağladık. Bu, sektörde farkındalık yaratmak adına çok önemli bir adımdır” dedi.

Dereceye Giren Okullar ve Oteller
Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları'nda dereceye girenler şu şekilde sıralandı:
Okullar Kategorisi

Ordu Perşembe Sakın Şehir MTAL,Yalova Şaban Temuge MTAL,Muğla Menteşe Atatürk MTAL,Jüri Özel Ödülleri: Denizli Başak ve Denizli Çamlık okulları.

Oteller Kategorisi Yalova Uygulama Oteli,GyhpsoVilla Otel,Almaris Resort Otel,Jüri Özel Ödülü: Panorama Otel.

Ödüller ve Katılım Plaketleri
Dereceye giren yarışmacılar, kupa, altın tatil ve madalyalarla ödüllendirildi. Ayrıca, yarışmalara katılan okul ve otellere katılım plaketleri takdim edildi. Fuar boyunca, destek veren ve katkı sağlayan firmalara teşekkür plaketi verildi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı ile muhteşem bir finalle sona erdi

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.