Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alanya'da "Ulusal Su Verimliliği Seferberliği" Eğitimi Verildi

YAŞAM 11.02.2025 - 20:10, Güncelleme: 11.02.2025 - 20:10
 

Alanya'da "Ulusal Su Verimliliği Seferberliği" Eğitimi Verildi

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik “Ulusal Su Verimliliği Seferberliği” eğitimlerinin başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan bu projeyle, suyun verimli kullanımı ve korunmasına yönelik farkındalık artırılması hedefleniyor.

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerle buluşarak kentsel, tarımsal ve endüstriyel su kullanımının nasıl daha verimli hale getirilebileceğini anlattı. Eğitimde, su kaynaklarının korunması ve verimli kullanılması için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde ele alındı. Eğitimlerin, öğrencilerin su verimliliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor. Bu seferberlik kapsamında gerçekleştirilen eğitimler, Alanya'nın farklı okullarında da devam edecek. Su kaynaklarının daha etkin kullanımı için atılan bu adımlar, gelecekte sürdürülebilir su yönetimi için önemli bir rol oynayacak.Hamdi Acet
Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik “Ulusal Su Verimliliği Seferberliği” eğitimlerinin başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan bu projeyle, suyun verimli kullanımı ve korunmasına yönelik farkındalık artırılması hedefleniyor.

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerle buluşarak kentsel, tarımsal ve endüstriyel su kullanımının nasıl daha verimli hale getirilebileceğini anlattı. Eğitimde, su kaynaklarının korunması ve verimli kullanılması için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde ele alındı.

Eğitimlerin, öğrencilerin su verimliliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor. Bu seferberlik kapsamında gerçekleştirilen eğitimler, Alanya'nın farklı okullarında da devam edecek. Su kaynaklarının daha etkin kullanımı için atılan bu adımlar, gelecekte sürdürülebilir su yönetimi için önemli bir rol oynayacak.Hamdi Acet

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.