00
Haber Detayı
30 Nisan 2024 - Salı 11:00
 
Uçuruma Düşen İnek Kurtarıldı
Alanya İHH Arama Kurtarma Ekibi, yaylaya giden bir kamyonetten düşen ineği uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine kurtarmak için 10 saatlik bir çalışma sonrasında başarılı bir şekilde çıkararak sahibine teslim etti.
YAŞAM Haberi
Uçuruma Düşen İnek Kurtarıldı

Mustafa Çapan yaylaya giden komşusundan ineğinide götürmesini istedi İneği yayalaya götüren komşusunun kullandığı kullandığı kamyonetten düşen inek uçuruma yuvarlandı Alanya İHH arama kurtarma ekibine haber verilmesi üzerine olay yerine gelerek ineği düştüğü alanda arayamaya başlandığı Göktepe yaylasına giderken araçtan düşmüş daha sonra yoldan aşağı 400 mt kuşyuvası bölgesinde uçurumda yaralı bulundu.

Yaralı ineği bulan kurtarma ekibi operasyon başlatarak çalışmalara başlamıştı.


İneğin düştüğü alanda yapılan arama çalışmaları sonucunda, önce araçtan düşmüş, ardından yoldan aşağı 400 metrelik kuş yuvası bölgesinde yaralı olarak bulundu. Kurtarma ekibi, operasyonu başlatarak yaralı ineği yola çıkarmak için çalışmalara yapan İHH arama kurtarma ekibi görevini başarılı bir şekilde yerine getirdi.

Alanya İHH Arama Kurtarma Ekip Başkanı Ramazan Başkan on saat süren yaralı ineği kurtarma operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiğini kurtarılan İneğin sahibine teslim edildiği bilgisini verdi

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0