Uyuşturucu imalathanesine dönüştürülen eve operasyon

Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile kenevir, hassas terazi, uyuşturucu kullanım aparatı, esrar öğütme aparatı ve 2 adet ateşli silah ele geçirildi. Olay ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.


Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Sarılar mahallesinde, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; bir evin uyuşturucu imalathanesi haline geldiği ihbarını alan Jandarma ekipleri, 28 Şubat Pazar günü belirtilen adrese operasyon düzenledi. 


Düzenlenen operasyonda, 28 yaşındaki S.G’nin söz konusu evinde yapılan aramada, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet tabanca, 3 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 7 adet 40-50 cm uzunluğunda kenevir bitkisi, 75 gram kubar esrar, 3 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet kubar esrar öğütme aparatı ele geçirildi.
Olay ile ilgili şüpheli S.G., gözaltına alındı. Şüpheli S.G., bugün mevcutlu olarak Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.