İranlı yağma suçundan yargılandı

Alanya 1.Ağır Ceza Mahkemesinde geçtiğimiz hafta sonu görülen davada tutuksuz yargılanan İran uyruklu P. A. ve tercüman mahkemede hazır bulundu.

İranlı genç Tercüman aracılığı ile alınan ifadesinde Babasının şirket üzerinden bir AVM’de Barkot isimli Restoran çalıştırırken kazanılan parayı bölüşmek için babasıyla bir araya geldiğini. Şirket kapatılırken Annesini korumak amacıyla kar payını ve mirası istemesi üzerine Babasıyla tartıştığını söyledi.

AÇILAN İŞYERİNİN EVRAKLARI İSTENECEK
Alanya 1.Ağır Ceza Mahkemesi heyeti gelecek celseye kadar İran Uyruklu kişinin açtığı işyeri ile ilgili Ticaret Odasından ve Vergi dairesinden belgelerin Mahkemeye gönderilmesi için yazı yazılmasına,
Alanya İlçe jandarma Komutanlığına yazı yazarak  böyle bir işletmenin kimler tarafından işletildiği ne dair  araştırarak mahkemeye yazıyla sunulmasına  duruşmanın 6 Mayıs tarih ve saat: 09:51 görülmesine karar verildi.