AGC, Gazipaşa’da Gazetecilerle Toplantı Düzenledi

YAŞAM 16.02.2025 - 19:46, Güncelleme: 16.02.2025 - 19:46
 

AGC, Gazipaşa’da Gazetecilerle Toplantı Düzenledi

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Gazipaşa’daki gazetecilerle bir araya gelerek, ilçedeki basın faaliyetlerini ve sorunlarını ele aldı. İlk olarak Gazipaşa’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Lavinia Restoran’da öğle yemeği yiyen AGC heyeti, burada Gazipaşa Son Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Kaya ile ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbet etti.

Gazipaşa Kaymakamı Ziyaret Edildi Yemek programının ardından AGC heyeti, Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçedeki basın ve medya faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Gazetecilerle Toplantı Yapıldı Daha sonra Tavada Tavuk Restoran’da ilçedeki gazetecilerle bir toplantı düzenlendi. Gazipaşa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Tekin, Gazipaşa Son Haber Gazetesi ile Selinty Medya sahibi Ahmet Mervan Taş, ortağı Uğur Balçık ve Star Gazetesi sahibi Hüseyin Şengöz’ün de katıldığı toplantıda, ilçedeki gazetecilerin yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve gazetecilik faaliyetlerinin geliştirilmesi konuları masaya yatırıldı. Gazetecilerin Desteği Vurgulandı Toplantı sonrası AGC Başkanı Gaye Coşkun, Gazipaşa’daki Gazeteciler Cemiyeti’nin daha aktif bir şekilde çalışabilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, ilçede gazetecilik faaliyetlerinin güçlendirilmesine yönelik çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.Hamdi Acet
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Gazipaşa’daki gazetecilerle bir araya gelerek, ilçedeki basın faaliyetlerini ve sorunlarını ele aldı. İlk olarak Gazipaşa’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Lavinia Restoran’da öğle yemeği yiyen AGC heyeti, burada Gazipaşa Son Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Kaya ile ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbet etti.

Gazipaşa Kaymakamı Ziyaret Edildi

Yemek programının ardından AGC heyeti, Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçedeki basın ve medya faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Gazetecilerle Toplantı Yapıldı
Daha sonra Tavada Tavuk Restoran’da ilçedeki gazetecilerle bir toplantı düzenlendi. Gazipaşa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Tekin, Gazipaşa Son Haber Gazetesi ile Selinty Medya sahibi Ahmet Mervan Taş, ortağı Uğur Balçık ve Star Gazetesi sahibi Hüseyin Şengöz’ün de katıldığı toplantıda, ilçedeki gazetecilerin yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve gazetecilik faaliyetlerinin geliştirilmesi konuları masaya yatırıldı.

Gazetecilerin Desteği Vurgulandı
Toplantı sonrası AGC Başkanı Gaye Coşkun, Gazipaşa’daki Gazeteciler Cemiyeti’nin daha aktif bir şekilde çalışabilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, ilçede gazetecilik faaliyetlerinin güçlendirilmesine yönelik çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.Hamdi Acet

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.