"Hayır diyebilmek" bazen en büyük evetimizdir

YAŞAM 08.04.2025 - 19:24, Güncelleme: 08.04.2025 - 19:24
 

"Hayır diyebilmek" bazen en büyük evetimizdir

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM, DİLA SELENGİL'İN SEMİNERİNDE Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Aile ve İlişki Danışmanı, Stres Yönetimi Uzmanı ve Yazar Dila Selengil tarafından düzenlenen “Hayır Diyebilmenin Pratik Yolları” konulu seminere katıldı. Seminere, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural da Erdem’e eşlik etti.

Dila Selengil'in hem seminer hem de imza günü etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlikte, bireylerin kendi sınırlarını çizebilmesi, istemediği durumlara karşı sağlıklı şekilde “hayır” diyebilmesi ve bunun yaşam kalitesi üzerindeki olumlu etkileri konuşuldu. Katılımcılar, günlük hayatta karşılaşılan zorluklarla başa çıkma yöntemleri konusunda da değerli bilgiler edindi. Seminerin ardından kısa bir değerlendirme yapan ALTSO Başkanı Eray Erdem, “Aile ve sosyal ilişkilerde sınır koyabilmek, sağlıklı bir yaşamın anahtarıdır. Sayın Dila Selengil’in bu önemli konuda verdiği bilgiler gerçekten çok kıymetliydi. Bu organizasyonu Alanya’mıza kazandıran değerli hocamız Mehmet Özkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Katılımcılar, seminerin ardından Dila Selengil ile sohbet etme ve kitaplarını imzalatma imkânı da buldu. Etkinlik, Alanya’da kişisel gelişim alanında düzenlenen anlamlı organizasyonlardan biri olarak dikkat çekti.Hayal Başar.  
ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM, DİLA SELENGİL'İN SEMİNERİNDE Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Aile ve İlişki Danışmanı, Stres Yönetimi Uzmanı ve Yazar Dila Selengil tarafından düzenlenen “Hayır Diyebilmenin Pratik Yolları” konulu seminere katıldı. Seminere, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural da Erdem’e eşlik etti.

Dila Selengil'in hem seminer hem de imza günü etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlikte, bireylerin kendi sınırlarını çizebilmesi, istemediği durumlara karşı sağlıklı şekilde “hayır” diyebilmesi ve bunun yaşam kalitesi üzerindeki olumlu etkileri konuşuldu. Katılımcılar, günlük hayatta karşılaşılan zorluklarla başa çıkma yöntemleri konusunda da değerli bilgiler edindi.

Seminerin ardından kısa bir değerlendirme yapan ALTSO Başkanı Eray Erdem, “Aile ve sosyal ilişkilerde sınır koyabilmek, sağlıklı bir yaşamın anahtarıdır. Sayın Dila Selengil’in bu önemli konuda verdiği bilgiler gerçekten çok kıymetliydi. Bu organizasyonu Alanya’mıza kazandıran değerli hocamız Mehmet Özkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Katılımcılar, seminerin ardından Dila Selengil ile sohbet etme ve kitaplarını imzalatma imkânı da buldu. Etkinlik, Alanya’da kişisel gelişim alanında düzenlenen anlamlı organizasyonlardan biri olarak dikkat çekti.Hayal Başar.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.