Kızılkule’ye “Normal Doğum” Pankartı Asıldı

YAŞAM 20.04.2025 - 19:54, Güncelleme: 20.04.2025 - 19:54
 

Kızılkule’ye “Normal Doğum” Pankartı Asıldı

Geçtiğimiz hafta Sivaspor-Fenerbahçe maçında futbolcuların ellerinde “normal doğum” pankartlarıyla sahaya çıkması, kadın örgütleri ve kadın siyasetçiler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Şimdi aynı pankart, Alanya’nın tarihi sembollerinden biri olan Kızılkule’ye asıldı.

AİLE YILI’NIN İLİŞKİLİ PAYLAŞIMLARI SAHAYA TAŞIDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025’i “Aile Yılı” ilan etmesiyle başlayan “normal doğum” teşviklerine ilişkin tartışmalar, yeşil sahalara taşınmıştı. Geçtiğimiz hafta Sivasspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçta sahaya “Doğal olan normal doğum” pankartıyla çıkılması, kadın örgütlerinden ve siyasetçilerden sert eleştiriler almıştı. KIZILKULE'DE “NORMAL DOĞUM” FARKINDALIK PANKARTI Tartışmalara neden olan pankart, bu kez Alanya’nın simgelerinden Kızılkule’ye asıldı. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Normal Doğum Eylem Planı” farkındalığı için asıldığı belirtilen pankart, yerel halk ve turistler tarafından dikkatle izlendi.mehmet Al  
Geçtiğimiz hafta Sivaspor-Fenerbahçe maçında futbolcuların ellerinde “normal doğum” pankartlarıyla sahaya çıkması, kadın örgütleri ve kadın siyasetçiler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Şimdi aynı pankart, Alanya’nın tarihi sembollerinden biri olan Kızılkule’ye asıldı.

AİLE YILI’NIN İLİŞKİLİ PAYLAŞIMLARI SAHAYA TAŞIDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025’i “Aile Yılı” ilan etmesiyle başlayan “normal doğum” teşviklerine ilişkin tartışmalar, yeşil sahalara taşınmıştı. Geçtiğimiz hafta Sivasspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçta sahaya “Doğal olan normal doğum” pankartıyla çıkılması, kadın örgütlerinden ve siyasetçilerden sert eleştiriler almıştı.

KIZILKULE'DE “NORMAL DOĞUM” FARKINDALIK PANKARTI
Tartışmalara neden olan pankart, bu kez Alanya’nın simgelerinden Kızılkule’ye asıldı. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Normal Doğum Eylem Planı” farkındalığı için asıldığı belirtilen pankart, yerel halk ve turistler tarafından dikkatle izlendi.mehmet Al

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.