TUI Workshop'unda Türkiye'den Sadece Alanya Vardı

YAŞAM 25.04.2025 - 19:41, Güncelleme: 25.04.2025 - 19:41
 

TUI Workshop'unda Türkiye'den Sadece Alanya Vardı

ALANYA, POLONYA PAZARINDA ÖNE ÇIKTI Antalya’da TUI Polonya tarafından düzenlenen ve Polonya’nın dört bir yanından gelen tur operatörü temsilcilerinin katıldığı iki günlük workshop organizasyonunda, Türkiye’den yalnızca Alanya yer aldı.

24-25 Nisan tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte Alanya’yı, Alanya Belediyesi Yeni Alanyalılar Platformu Koordinatörü Yasin Kınay temsil etti. Kınay, iki gün boyunca Polonyalı tur acentesi temsilcileriyle birebir görüşmeler yaparak, Alanya’nın turizm potansiyelini ve sezon hazırlıklarını tanıttı. TUI TÜRKİYE YÖNETİMİYLE GÖRÜŞTÜ Workshop boyunca yalnızca acentelerle değil, TUI Türkiye’nin üst düzey yöneticileriyle de temaslarda bulunan Kınay, TUI Türkiye Genel Müdürü Hasan Öztürk ve TUI Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Burcu Kale ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde, Alanya’nın sezon planlamalarındaki rolü, Polonya pazarı özelindeki beklentiler ve gelecekteki iş birliği olanakları detaylı şekilde ele alındı. TUI’nin Polonya pazarı üzerinden Türkiye’ye yönelik planlarında Alanya’nın tek destinasyon olarak öne çıkması, ilçenin uluslararası alandaki turizm etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.Bülten
ALANYA, POLONYA PAZARINDA ÖNE ÇIKTI Antalya’da TUI Polonya tarafından düzenlenen ve Polonya’nın dört bir yanından gelen tur operatörü temsilcilerinin katıldığı iki günlük workshop organizasyonunda, Türkiye’den yalnızca Alanya yer aldı.

24-25 Nisan tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte Alanya’yı, Alanya Belediyesi Yeni Alanyalılar Platformu Koordinatörü Yasin Kınay temsil etti. Kınay, iki gün boyunca Polonyalı tur acentesi temsilcileriyle birebir görüşmeler yaparak, Alanya’nın turizm potansiyelini ve sezon hazırlıklarını tanıttı.

TUI TÜRKİYE YÖNETİMİYLE GÖRÜŞTÜ
Workshop boyunca yalnızca acentelerle değil, TUI Türkiye’nin üst düzey yöneticileriyle de temaslarda bulunan Kınay, TUI Türkiye Genel Müdürü Hasan Öztürk ve TUI Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Burcu Kale ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde, Alanya’nın sezon planlamalarındaki rolü, Polonya pazarı özelindeki beklentiler ve gelecekteki iş birliği olanakları detaylı şekilde ele alındı.

TUI’nin Polonya pazarı üzerinden Türkiye’ye yönelik planlarında Alanya’nın tek destinasyon olarak öne çıkması, ilçenin uluslararası alandaki turizm etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.Bülten

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.