Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da kaşla göz arasında yaptığına bakın!
Alanya'da bir elektronik mağazasına giren bir kişi, tablet almak istediğini söyleyerek iş yeri sahibinin dikkatini dağıttı. Ardından vitrindeki 30 bin TL değerindeki iki cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
01 Şubat 2024 - Perşembe 11:50
ASAYİŞ

Olay, Avsallar Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki bir elektronik mağazada saat 17.00 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre; Ahmet G. isimli şüpheli, mağazaya gelerek iş yeri sahibi Yakup Erdoğan'dan tablet görmek istedi. Erdoğan, şüpheliye bir tablet vererek incelemesini sağladı. 


Bir ara Erdoğan'ın odasına gittiğini fark eden şüpheli, tableti yerine bırakıp vitrinde duran 30 bin TL değerindeki iki cep telefonunu alarak hızla uzaklaştı. Telefonların yerinde olmadığını fark eden Erdoğan, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde telefonları daha önce mağazasına gelen Ahmet G.'nin çaldığını anladı. Durumu jandarmaya bildiren Erdoğan, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatılmasını istedi.


Jandarma ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit ederek kısa sürede yakaladı. Şüphelinin üzerinden çalınan telefonlar çıktı. Şüpheli, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Şüphelinin daha önce de hırsızlık suçundan sabıkası olduğu öğrenildi. İş yeri sahibi Yakup Erdoğan ise jandarma karakoluna giderek telefonlarını teslim aldı.


Yakup Erdoğan, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Tablet bakacağım dedi, tanıdık birisi olduğu için kuşkulanmadık. Sonra en değerli iki telefonu alıp kaçtı. Daha önce de hırsızlık yapmış, jandarmaya gittik. İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri çok hızlı davrandılar, şahsı yakalayarak telefonlarımızı geri getirdiler."

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0