Reklamı Geç
HABER DETAY
Müftü İlhan Öğrencilerle İftarda Buluştu
Ramazan, toplumsal dayanışmanın ve manevi değerlerin ön plana çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği müstesna bir ay olması vesilesiyle Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın, Hz. Fatıma 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri için düzenlenen iftar programına katıldı.
25 Mart 2024 - Pazartesi 11:12
YAŞAM

Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Hz. Fatıma 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ve velilerine yönelik düzenlenen iftar programına katıldı.Vatandaşların da katıldığı iftar programında Müftü İlhan Ramazan ayı hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirdi.


Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan;Bu birlikteliğin güzel bir örneği olarak İftar, oruç tutan Müslümanlar için gün boyunca gösterdikleri sabrın ve manevi disiplinin bir ödülü olarak görülür. Müftü İlhan'ın iftar programında yaptığı konuşma, Ramazan'ın ruhunu yansıtan ve toplumun Bu tür etkinlikler, kültürel ve dini geleneklerin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynadığını işaret etti. 


Aynı zamanda, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, karşılıklı anlayış ve hoşgörü ortamının gelişmesine katkı sağlar. İftar programları, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak ve paylaşmak için eşsiz fırsatlar sunar dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0