Reklamı Geç
HABER DETAY
Eda Pala'dan "Seni Seçti" ile Geri Dönüş
Eda Pala, "Seni Seçti" adlı teklisiyle uzun bir aradan sonra hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dünya çapında bir başarı elde etmeyi hedefleyen Pala, kalıcı şarkılar yaparak müzikseverlerin kalbinde yer edinmek istiyor.
15 Mayıs 2024 - Çarşamba 14:33
YAŞAM

Kendisi, İ.T.Ü Devlet Konservatuvarı'nda eğitim alırken aynı zamanda birçok sanatçının albümünde vokalist olarak yer aldı. 2003 ve 2010 yıllarında kendi bestesiyle katıldığı Altın Güvercin Şarkı Yarışması'nda iki defa en iyi beste ve söz yazarı dalında ödül kazandı. 2006-2010 yılları arasında da Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptı.


Sezen Aksu'nun konserlerinde defalarca Eda Pala'nın muhteşem bir potansiyeli olduğunu söylemesiyle birlikte gelen yoğun ısrarlar üzerine 2015'te "Nihayet" adlı albümünü piyasaya çıkardı. Dokuz şarkıdan oluşan albümde yer alan "Oldu Canım Tabi" isimli şarkısına çektiği kliple dikkatleri üzerine çeken güzel şarkıcı sahne çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken albüm çalışmalarına bir süre ara verdi.


2024 yılında "Seni Seçti" şarkısına çektiği farklı tarzda ki klibiyle de çok konuşulacak olan yetenekli şarkıcı, albümünün Bordo Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Eda Pala'nın "Seni Seçti" adlı tekli hakkında bazı önemli bilgiler:

Yayınlanma Tarihi: 2024
Tür: Pop
Şarkı Sözleri: Eda Pala
Müzik: Eda Pala
Düzenleme: Ulaş Önal
Mix-Mastering: Candar Köker
Klip Yönetmeni: ...

Kaynak Haber Yaprak Sipahioğlu 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0