Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyasporlu Bisikletçiler Granfondo Bursa'da Madalya Yağdırdı!
Bisiklet sporunun ve çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan Granfondo Bursa yarışı, bu yıl da heyecan dolu anlara sahne oldu. 6 farklı ülkeden 700'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmada Alanyasporlu 3 bisikletçi madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.
27 Mayıs 2024 - Pazartesi 10:10
SPOR

Bursa'da düzenlenen Granfondo'nun uzun ve kısa olmak üzere toplam 166 kilometrelik parkurlarında ter döken sporcular, unutulmaz bir deneyim yaşadı. 40 kadın ve 15 paralimpik sporcunun da pedal çevirdiği yarışmada kıyasıya bir mücadele yaşandı.


Uzun parkurda 45-49 Yaş kategorisinde yarışan Yunus Yetkin, Alanyaspor'a birincilik madalyası kazandırdı. Kısa parkurda ise 14-17 Yaş kategorisinde Mustafa Akın ikinci, Paralimpik 18-34 Yaş kategorisinde ise Fırat Uğur yine ikinci olarak Alanyaspor'un madalya sayısını üçe çıkardı.


Alanyasporlu sporcuların bu başarısı, bisiklet sporunda şehrimizi temsil eden isimlerin ne kadar yetenekli ve azimli olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Onları tebrik ediyor ve bundan sonraki yarışlarda da başarılar diliyoruz!

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0