Reklamı Geç
HABER DETAY
Turistlerden Türkiye’deki pahalılığa tepki
Lüks otelin yüzme havuzu 700 euro İstanbul’a gelen bir turistin, Çırağan Palace Kempinski otelindeki havuza girebilmek için iki kişiden 700 euro istenmesine tepki gösterdiği video sosyal medyada gündem oldu.
24 Haziran 2024 - Pazartesi 14:24
TURİZM

Tatil için İstanbul’a gelen bir turist, Çırağan Palace Kempinski otelindeki havuza girebilmek için iki kişiden 700 euro istenmesine sosyal medyada yayınladığı bir video ile tepki gösterdi. Turistin yayınladığı video sosyal medyada gündem oldu.


Aynı fiyata başka ülkelerde 5 yıldızlı otelde konaklanabileceğini ifade eden turist, “Gündüzleri yüzme havuzunu kullanabilmek için Çırağan Sarayı’nı aradım. Onlarla telefonda görüştükten sonra öğrendim ki eğer bir arkadaşınla gitmek istersen sadece yüzme havuzunu kullanmak 700 euroya mal olacak. Bunu bir perspektife oturtmak gerekirse bu fiyata CoteD’azur’daki Nice’te beş yıldızlı bir otelde kalabilirsin. 


İsviçre’nin Cenevre kentinde beş yıldızlı bir otelde bir gece kalabilirsin. Dubai’de 5 yıldızlı otelde 3 gece kalabilirsin. Bunun ne kadar mantıklı oldığından ya da bunu kimin ödediğinden emin değilim ama bu biraz sinir bozucu ve buradaki otellerin çoğunda da durum aynı gibi görünüyor.” ifadelerini kullandı.  

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0