Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 4 Yaralı
Alanya'nın Yenice Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza, V.E.'nin (26) kullandığı 07 ACF 223 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti.
11 Temmuz 2024 - Perşembe 12:54
ASAYİŞ

Olay yerindeki çevre sakinlerinin ihbarı üzerine, kaza mahalline jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Ekipler, uçuruma yuvarlanan araçta bulunan sürücü V.E. ile yolcular H.K. (24), H.K. (32) ve B.U.K. (2) isimli yaralıları kurtarmak için büyük çaba sarf etti. İtfaiye ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucu, yaralılar güvenli bir şekilde uçurumdan çıkarıldı.


Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından sağlık ekiplerince Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan V.E.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Diğer yaralıların sağlık durumları ise stabil olarak değerlendirildi.


Kaza nedeniyle bölgede kısa süreliğine trafik aksaklığı yaşanırken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve nasıl gerçekleştiğiyle ilgili detaylı araştırmaların devam ettiği öğrenildi.


Kazanın ardından, yetkililer sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Alanya'da sık sık meydana gelen trafik kazalarına dikkat çeken yetkililer, özellikle dağlık ve engebeli bölgelerde sürücülerin daha temkinli olmaları gerektiğini belirtti.

 

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralıların sağlık durumları yakından takip edilirken, yetkililer olayla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerini bildirdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0