Reklamı Geç
HABER DETAY
Gazipaşa'da Emlak Yolsuzluğu Operasyonu
Eski Tapu Müdürü ve 6 Kişi Hakim Karşısında Gazipaşa Tapu Müdürlüğü’nde yaklaşık iki yıl önce meydana gelen emlak yolsuzluğu olayları ile ilgili olarak, aralarında eski Tapu Müdürü Zafer Çapur’un da bulunduğu yedi kişi gözaltına alındı. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler, Cuma günü adliyeye sevk edildi.
12 Temmuz 2024 - Cuma 20:00
ASAYİŞ

Gazipaşa'da tapu müdürlüğünde yaşanan ve medyada cesaretle ilk kez Gazipaşa Son Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Kaya tarafından gündeme getirilen emlak yolsuzluğu olayları, önemli bir adımın atılmasını sağladı. Operasyon, Alanya KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından Salı sabahı gerçekleştirildi.


Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında Zafer Çapur’un yanı sıra B.Ç., N.Ç., M.T., M.E., G.D., ve H.D. yer alıyor. Şüpheliler, "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Rüşvet Almak, Rüşvet Vermek, Resmi Belgede Sahtecilik ve Görevi Kötüye Kullanma" suçlarıyla ilişkilendiriliyor.


Gözaltına alınan şüpheliler, bugün saat 14.00’da Gazipaşa Adliyesi'ne sevk edildi. İlk olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeleri alınacak olan şüpheliler, daha sonra mahkemeye çıkarılacak. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında adaletin nasıl tecelli edeceği merakla bekleniyor.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0