Reklamı Geç
HABER DETAY
Suç Makinası Gözaltında
177 Farklı Suç Kaydından Aranan Şahıs Yakalandı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube JASAT Timleri ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde önemli bir başarıya imza atıldı.
17 Temmuz 2024 - Çarşamba 17:26
ASAYİŞ

220 adet suç kaydı bulunan ve 177 ayrı dosyadan aranması olan S.Y. isimli şahıs, yapılan titiz operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.


Operasyon, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda ve JASAT Timleri'nin yoğun çalışmaları sonucunda gerçekleştirildi. S.Y.'nin uzun süredir güvenlik güçlerinin takibinde olduğu ve farklı bölgelerde işlediği suçlarla ilgili kapsamlı bir dosyanın bulunduğu belirtildi. 220 suç kaydı, şahsın geçmişteki suç faaliyetlerinin ne kadar geniş bir yelpazeye yayıldığını gözler önüne seriyor.


Gözaltına alınan S.Y., jandarma ekiplerince yapılan ilk sorgulamanın ardından adli makamlara sevk edildi. S.Y.'nin işlediği suçlar arasında hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik ve çeşitli şiddet suçlarının bulunduğu öğrenildi. Yapılan adli işlemler sonrasında S.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Antalya İl Jandarma Komutanlığı, bu operasyonun suç ve suçlularla mücadelede kararlılıklarını bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. Açıklamada, "Suç ve suçlularla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Halkımızın güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyoruz" denildi.

 

Bu önemli operasyon, Antalya'da suç oranlarının azaltılması ve kamu düzeninin sağlanması adına atılan önemli adımlardan biri olarak kayıtlara geçti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0