Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaçak Yapılarla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi
Kaçak yapılarla mücadele koordinasyon toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi Alanya'da kıyı ve sahillerde izinsiz yapılan kaçak yapıların durumu ve bunlarla ilgili yapılacak çalışmaların belirlenmesi amacıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
25 Temmuz 2024 - Perşembe 09:12
YAŞAM

Alanya Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında; Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik, Milli Emlak Müdürlüğü, Turizm Danışma Müdürlüğü ve Belediye Birimleri katıldı. 


Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında Alanya'daki kıyı ve sahillerde izinsiz yapılan kaçak yapılar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantı ile kurulacak denetim ekibi ile sahillerde izinsiz yapılan kaçak yapılar ve vatandaşın sahilleri serbestçe kullanmasını engelleyen tesisleri tespit etmek üzere bir komisyon kurulmasına karar verildi. Tespit edilecek başta kıyı kenar çizgisi içindekiler olmak üzere tüm kaçak binaların plan dahilinde yıkılması için de çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0