Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Pazarcılar Odası'ndan Tosmur Pazarındaki Ambulans Müdahalesi Hakkında Açıklama
25 Temmuz 2024 Perşembe günü Tosmur Mahallesi'ndeki pazarda hava sıcaklığından bunalarak fenalık geçiren bir vatandaş için çağrılan acil ambulansın pazar alanına giremediği ve müdahale etmekte geciktiği yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
26 Temmuz 2024 - Cuma 12:44
YAŞAM

Bu iddialar, kamuoyunu yanıltıcı ve gerçeği çarpıtıcı niteliktedir. Yayınlanan görüntülerde de görüldüğü üzere, LL2 acil ambulansının ve ekiplerinin olay yerine kadar intikal ederek müdahale ettikleri açıkça görülmektedir.


Alanya Pazarcılar ve Manavlar Odası olarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini her zaman önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Pazar alanımızda acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale edebilmek için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Oba ve Tosmur pazarlarımız yirmi yılı aşkın süredir yaz kış demeden Alanya halkına hizmet vermektedir. 

 

Ancak ne hikmetse son dönemlerde bu pazarlarımız hakkında asılsız ve yanıltıcı haberler yapılarak bu bölgelerden pazar alanlarımızın kaldırılması için birtakım medya ve sosyal medya platformları aracılığıyla karalama ve kötüleme çabası içerisine girilmektedir. Bu tür asılsız haberlerin yayılmasının hem vatandaşlarımızın hem de pazar alanlarımızın itibarına zarar verdiğini belirtmek isteriz.

Vatandaşlarımızın, doğru bilgiye ulaşmak için resmi kaynakları takip etmeleri önemle rica olunur.

Saygılarımızla, Oda Başkanı Hüseyin Gök

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0