Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Büyük Akü Hırsızlığı Operasyonu: 56 Adet Akü Çalındı
Alanya Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı (JASAT) Jandarma Suç Araştırma Timleri, Avsallar Mahallesi'nde Türk Telekom'a ait dört adet sistem aküsünün çalınması olayıyla ilgili kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.
26 Temmuz 2024 - Cuma 13:57
ASAYİŞ

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, birbirine yakın güzergahlar üzerinde beş farklı noktada aynı yöntem ve teknikler kullanılarak toplamda yirmi adet akü hırsızlığı yapıldığı belirlendi. Hırsızlıkları gerçekleştiren kişilerin B.B., V.E. ve H.B. olduğu tespit edildi.


Yakın tarihte Antalya il merkezinde de benzer yöntemle on üç farklı noktada otuz iki adet sistem aküsünün çalındığı ve olay görüntülerinin ayrıntılı incelenmesi sonucunda bu kişilerin aynı kişiler olduğu ortaya çıktı. Toplamda on sekiz farklı noktadan elli altı adet akünün çalınması olayı ile ilgili şüpheliler, jandarma ekiplerince yakalanarak adalete teslim edildi.


Antalya İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelede azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0