Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanyaspor İlk Hazırlık Maçında Mağlup Oldu
Alanyaspor, Topuk Yaylası'ndaki ikinci etap kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Sipay Bodrum FK'ye 5-2 yenildi. Maçta takımımızın gollerini 22. dakikada Furkan ve 35. dakikada Yusuf kaydetti.
25 Temmuz 2024 - Perşembe 20:00
SPOR

Maç boyunca her iki takım da hazırlık sürecinde olduklarını gösterdi ve farklı oyun stratejilerini denediler. Alanyaspor’un, kamp döneminde eksikliklerini görmek ve takım uyumunu artırmak için bu tür hazırlık maçlarının önemli olduğunu belirten teknik direktör, takımın performansını değerlendirmek için maç sonrasında detaylı bir analiz yapacaklarını ifade etti.


Maç Detayları
Maç Başlangıcı: Karşılaşma, her iki takımın da yoğun bir tempoyla başladığı bir mücadeleye sahne oldu.
Gollerimiz:
22. dakikada Furkan, takımımız adına ilk golü kaydetti.
dakikada Yusuf, takımımızın ikinci golünü attı.
Rakip Goller: Sipay Bodrum FK, attıkları beş golle maçta üstünlüğü ele geçirdi ve galibiyeti elde etti.
Teknik Direktörün Açıklamaları
Maç sonrasında Corendon Alanyaspor’un teknik direktörü, “Hazırlık maçları, takımın performansını ve eksiklerini görmek adına çok önemli. Bugünkü karşılaşmada bazı hatalar yaptık ama aynı zamanda iyi oyun sergilediğimiz anlar da oldu. Bu süreçte amacımız, sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve takım uyumunu artırmak.” dedi.


Gelecek Planları
Corendon Alanyaspor, kamp sürecinde daha fazla hazırlık maçı yaparak sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek. Teknik ekip, takımın eksikliklerini gidermek ve oyuncuların fiziksel durumlarını geliştirmek için yoğun bir çalışma programı uygulayacak.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0