Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Corendon Alanyaspor ve Galatasaray PFDK'ya Sevk Edildi

YAŞAM 12.03.2025 - 18:57, Güncelleme: 12.03.2025 - 18:57
 

Corendon Alanyaspor ve Galatasaray PFDK'ya Sevk Edildi

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 28. haftasında oynanan karşılaşmalar sonrasında Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kulüp ve kişiler açıklandı.Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 28. haftasında oynanan karşılaşmalar sonrasında Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kulüp ve kişiler açıklandı.

ALANYASPOR'A ÇİFTE SUÇLAMA 09 Mart 2025 tarihinde oynanan Corendon Alanyaspor-Galatasaray A.Ş. mücadelesinde yaşananlar nedeniyle Corendon Alanyaspor Kulübü, "saha olayları" ve "talimatlara aykırı hareket" gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Alanyaspor Kulübü idarecisi Mevlüthan Çavuşoğlu'nun aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle 10 Mart 2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği bildirildi. GALATASARAY'A TAKIM HALDASI CEZA TEHLİKESİ Galatasaray A.Ş. de aynı mücadelede yaşanan "saha olayları" ve "7 futbolcusunun sarı kart, 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket" sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Galatasaray futbolcusu Günay Güvenç'in "hakareti" nedeniyle 10 Mart 2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak disipline sevk edildiği duyuruldu. BURAK YILMAZ DA DİSİPLİNE GİDİYOR Kısa bir süre önce Kasımpaşa A.Ş. antrenörlüğünü üstlenen Burak Yılmaz, 07 Mart 2025 tarihinde oynanan Sıpay Bodrum FK-Kasımpaşa A.Ş. mücadelesindeki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi gereğince PFDK'ya sevk edildi. Diğer Sevkler;Bellona Kayserispor Kulübü, çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, antrenör Muhammed Türkmen ise "sportmenliğe aykırı hareket" gerekçesiyle tedbirli olarak disipline gönderildi. Trabzonspor A.Ş., Hatayspor maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Net Global Sivasspor Kulübü, Göztepe A.Ş. maçında çirkin ve kötü tezahürat ile usulsüz seyirci alınması nedeniyle disipline sevk edildi. İkas EyüpSpor ve Tümosan Konyaspor kulüpleri arasındaki mücadelede yaşanan saha olayları nedeniyle her iki kulüp de PFDK'ya sevk edildi.Hamdi Acet
Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 28. haftasında oynanan karşılaşmalar sonrasında Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kulüp ve kişiler açıklandı.Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 28. haftasında oynanan karşılaşmalar sonrasında Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen kulüp ve kişiler açıklandı.

ALANYASPOR'A ÇİFTE SUÇLAMA

09 Mart 2025 tarihinde oynanan Corendon Alanyaspor-Galatasaray A.Ş. mücadelesinde yaşananlar nedeniyle Corendon Alanyaspor Kulübü, "saha olayları" ve "talimatlara aykırı hareket" gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildi.

Ayrıca Alanyaspor Kulübü idarecisi Mevlüthan Çavuşoğlu'nun aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle 10 Mart 2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

GALATASARAY'A TAKIM HALDASI CEZA TEHLİKESİ
Galatasaray A.Ş. de aynı mücadelede yaşanan "saha olayları" ve "7 futbolcusunun sarı kart, 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket" sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

Ayrıca Galatasaray futbolcusu Günay Güvenç'in "hakareti" nedeniyle 10 Mart 2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak disipline sevk edildiği duyuruldu.

BURAK YILMAZ DA DİSİPLİNE GİDİYOR
Kısa bir süre önce Kasımpaşa A.Ş. antrenörlüğünü üstlenen Burak Yılmaz, 07 Mart 2025 tarihinde oynanan Sıpay Bodrum FK-Kasımpaşa A.Ş. mücadelesindeki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi gereğince PFDK'ya sevk edildi.

Diğer Sevkler;Bellona Kayserispor Kulübü, çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, antrenör Muhammed Türkmen ise "sportmenliğe aykırı hareket" gerekçesiyle tedbirli olarak disipline gönderildi.

Trabzonspor A.Ş., Hatayspor maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Net Global Sivasspor Kulübü, Göztepe A.Ş. maçında çirkin ve kötü tezahürat ile usulsüz seyirci alınması nedeniyle disipline sevk edildi.

İkas EyüpSpor ve Tümosan Konyaspor kulüpleri arasındaki mücadelede yaşanan saha olayları nedeniyle her iki kulüp de PFDK'ya sevk edildi.Hamdi Acet

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.