Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alanya’da öğrencilerden farkındalık etkinliği

YAŞAM 18.04.2022 - 23:56, Güncelleme: 11.12.2024 - 05:12
 

Alanya’da öğrencilerden farkındalık etkinliği

Alanya’da bulunan 2 lisenin öğrencileri yürütülen ortak proje kapsamında geri dönüşüm fabrikasını ziyaret etmelerinin ardından sahilde bulunan atıkları topladı.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nin ortaklaşa yürüttüğü ‘Eco-Friendly School’ adlı e-Twinning projesi kapsamında geri dönüşüm fabrikası ziyaret edilip ardından sahilde bulunan atıklar toplandı. Her 2 okuldan yaklaşık 20 öğrencinin yer aldığı projede önce Oba Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikası ziyaret edildi.  Fabrikadaki ziyarette yetkililerden atıkların nasıl ayrıştırıldığı ve geri dönüştürüldüğü hakkında bilgiler alındı. Öğrenciler fabrikanın ardından öğretmenleri ile birlikte Kleopatra Plajı’na giderek sahilde bulunan atıkları topladı. Etkinliğin sonunda gençler sahilde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Fatih Oral önderliğinde şarkılar söyleyip günün tadını çıkardı. Her 2 okulun öğretmenleri farkındalıkları ve anlamlı etkinlikleri için gençlere teşekkür etti.
Alanya’da bulunan 2 lisenin öğrencileri yürütülen ortak proje kapsamında geri dönüşüm fabrikasını ziyaret etmelerinin ardından sahilde bulunan atıkları topladı.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nin ortaklaşa yürüttüğü ‘Eco-Friendly School’ adlı e-Twinning projesi kapsamında geri dönüşüm fabrikası ziyaret edilip ardından sahilde bulunan atıklar toplandı. Her 2 okuldan yaklaşık 20 öğrencinin yer aldığı projede önce Oba Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikası ziyaret edildi.


 Fabrikadaki ziyarette yetkililerden atıkların nasıl ayrıştırıldığı ve geri dönüştürüldüğü hakkında bilgiler alındı. Öğrenciler fabrikanın ardından öğretmenleri ile birlikte Kleopatra Plajı’na giderek sahilde bulunan atıkları topladı. Etkinliğin sonunda gençler sahilde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Fatih Oral önderliğinde şarkılar söyleyip günün tadını çıkardı. Her 2 okulun öğretmenleri farkındalıkları ve anlamlı etkinlikleri için gençlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.