Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alanya Belediyesi Kendi Ürettiği Sistem İle Şehirdeki Tüm Mazgalları Temizledi

YAŞAM 26.12.2022 - 13:40, Güncelleme: 11.12.2024 - 05:12
 

Alanya Belediyesi Kendi Ürettiği Sistem İle Şehirdeki Tüm Mazgalları Temizledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile yoğun yağışlar öncesi su baskınlarının önüne geçebilmek adına Alanya Belediyesi tarafından üretilen özel bir araç sistemi ile şehirdeki tüm mazgallar temizlendi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatları doğrultusunda Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, önümüzdeki süreçte artacağı öngörülen yağmurlu günler öncesi yoğun bir çalışma gerçekleştirdiler. Hafta içi ve hafta sonu çalışmalarını sürdüren ekipler su ve sel baskını gibi hem vatandaşları hem de kenti olumsuz etkileyecek pek çok durumun önüne geçebilmek adına şehirdeki tüm mazgalları temizlediler. Mazgallarda biriken atıkları alan ekipler, giderlerde detaylı bir temizlik yaparak olası su baskınlarının önüne geçtiler. ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÜRETTİĞİ ARAÇ SİSTEMİ BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, mazgal ve refüj temizliğinde kullanılabilecek yeni bir araç sistemi üretmişti. Alanya Belediyesi’nin tamamen kendi imkanları ve personelleri ile ürettiği temizlik aracı, çalışmalarda büyük bir başarı gösterdi. Mazgal temizliğindeki geleneksel yöntemlere yardımcı olması için üretilen araç, çalışmalara büyük bir hız katarken, mazgallarda oldukça detaylı bir temizlik yapılmasını sağladı. Ekipler kış ayı boyunca rutin olarak mazgal temizleme çalışmalarına devam edecekler.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile yoğun yağışlar öncesi su baskınlarının önüne geçebilmek adına Alanya Belediyesi tarafından üretilen özel bir araç sistemi ile şehirdeki tüm mazgallar temizlendi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatları doğrultusunda Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, önümüzdeki süreçte artacağı öngörülen yağmurlu günler öncesi yoğun bir çalışma gerçekleştirdiler. Hafta içi ve hafta sonu çalışmalarını sürdüren ekipler su ve sel baskını gibi hem vatandaşları hem de kenti olumsuz etkileyecek pek çok durumun önüne geçebilmek adına şehirdeki tüm mazgalları temizlediler. Mazgallarda biriken atıkları alan ekipler, giderlerde detaylı bir temizlik yaparak olası su baskınlarının önüne geçtiler.


ALANYA BELEDİYESİ’NİN ÜRETTİĞİ ARAÇ SİSTEMİ BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ
Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, mazgal ve refüj temizliğinde kullanılabilecek yeni bir araç sistemi üretmişti. Alanya Belediyesi’nin tamamen kendi imkanları ve personelleri ile ürettiği temizlik aracı, çalışmalarda büyük bir başarı gösterdi.


Mazgal temizliğindeki geleneksel yöntemlere yardımcı olması için üretilen araç, çalışmalara büyük bir hız katarken, mazgallarda oldukça detaylı bir temizlik yapılmasını sağladı.
Ekipler kış ayı boyunca rutin olarak mazgal temizleme çalışmalarına devam edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.