TEÇ-SEN 6. Olağan Genel Kurulu 12-13 Nisan’da Ankara’da

YAŞAM 11.04.2025 - 19:27, Güncelleme: 11.04.2025 - 19:27
 

TEÇ-SEN 6. Olağan Genel Kurulu 12-13 Nisan’da Ankara’da

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) 6. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde gerçekleştirilecek. Alanya TEÇ-SEN İlçe Başkanı Bekir Özsoy, genel merkez delegesi olarak bu önemli toplantıya katılacak.

Genel kurulda, sendikanın geleceği için kritik öneme sahip konular görüşülecek. 12 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’te başlayacak olan toplantının gündeminde, açılış, kongre divan başkanlığı seçimi, saygı duruşu, Genel Başkanın konuşması, yönetim kurulu faaliyet raporları ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve aklanması gibi önemli başlıklar yer alacak. Ayrıca, tüzük değişiklikleri de tartışılacak. 13 Nisan Pazar günü ise, zorunlu organların seçimi yapılacak. Seçim süreci 09:00-15:00 saatleri arasında devam edecek. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 19-20 Nisan tarihlerinde TEÇ-SEN Genel Merkezi’nde yapılacak. GÜNDEM MADDELERİ 12 Nisan 2025 (13:00)1- Açılış ve yoklama.2- Kongre Divan Başkanlığı Seçimi.3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,4- Genel Başkanın Konuşması.5- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması ve Aklanması.6- Denetleme Kurulu Raporlarının Okunması ve Aklanması.7- Tüzük Değişikliklerinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması,8- Konuşmalar 13 Nisan 2025 (09:00-15:00).9- Zorunlu Organların Seçimi,10- Dilek ve Temenniler.11- Kapanış Bu önemli genel kurul, sendika üyelerinin katılımıyla, TEÇ-SEN’in geleceğine dair önemli kararların alınacağı bir zemin oluşturacak.
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) 6. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde gerçekleştirilecek. Alanya TEÇ-SEN İlçe Başkanı Bekir Özsoy, genel merkez delegesi olarak bu önemli toplantıya katılacak.

Genel kurulda, sendikanın geleceği için kritik öneme sahip konular görüşülecek. 12 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’te başlayacak olan toplantının gündeminde, açılış, kongre divan başkanlığı seçimi, saygı duruşu, Genel Başkanın konuşması, yönetim kurulu faaliyet raporları ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve aklanması gibi önemli başlıklar yer alacak. Ayrıca, tüzük değişiklikleri de tartışılacak.

13 Nisan Pazar günü ise, zorunlu organların seçimi yapılacak. Seçim süreci 09:00-15:00 saatleri arasında devam edecek.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 19-20 Nisan tarihlerinde TEÇ-SEN Genel Merkezi’nde yapılacak.

GÜNDEM MADDELERİ
12 Nisan 2025 (13:00)1- Açılış ve yoklama.2- Kongre Divan Başkanlığı Seçimi.3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,4- Genel Başkanın Konuşması.5- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması ve Aklanması.6- Denetleme Kurulu Raporlarının Okunması ve Aklanması.7- Tüzük Değişikliklerinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması,8- Konuşmalar 13 Nisan 2025 (09:00-15:00).9- Zorunlu Organların Seçimi,10- Dilek ve Temenniler.11- Kapanış

Bu önemli genel kurul, sendika üyelerinin katılımıyla, TEÇ-SEN’in geleceğine dair önemli kararların alınacağı bir zemin oluşturacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.