AKP’li belediyenin yıkımı faciaya neden oluyordu - Güncel haberler

ASAYİŞ 13.09.2020 - 09:16, Güncelleme: 11.12.2024 - 05:12
 

AKP’li belediyenin yıkımı faciaya neden oluyordu - Güncel haberler

Bursa’da AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile Tarihi Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Meydanı Projesi kapsamında altı katlı Kızlay binasını tedbirsizce yıktı. Yolcuların da içinde bulunduğu iki otobüs büyük tehlike atlattı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.Sosyal medyada yayınlanan video tepki çekti. Bursalılar, “Bu sorumsuzluk kime ait nasıl böyle saçma bir iş yapılıyor. Bir vatandaşın başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek” diye Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdiler.(FOTO: SÖZCÜ)

Bursa’da AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile Tarihi Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Meydanı Projesi kapsamında altı katlı Kızlay binasını tedbirsizce yıktı.

Yolcuların da içinde bulunduğu iki otobüs büyük tehlike atlattı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.Sosyal medyada yayınlanan video tepki çekti. Bursalılar, “Bu sorumsuzluk kime ait nasıl böyle saçma bir iş yapılıyor.

Bir vatandaşın başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek” diye Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdiler.(FOTO: SÖZCÜ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.