Alanya Basını Yasta: Fazıl Tunç Hayatını Kaybetti

YAŞAM 21.03.2026 - 21:42, Güncelleme: 21.03.2026 - 21:42
 

Alanya Basını Yasta: Fazıl Tunç Hayatını Kaybetti

ALANYA BASINININ ACI KAYBI Alanya basınının duayen isimlerinden Fazıl Tunç, bir süredir yaşadığı ciddi sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Ocak ayında entübe edilen Tunç, bugün öğle saatlerinde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Gazetecilik mesleğine Yeni Alanya Gazetesi’nde başlayan Tunç, kariyeri boyunca Kanal A ve ATV gibi önemli medya kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Ardından Anadolu Ajansı’nda Bölge Müdürlüğü görevini üstlenen Tunç, bir dönem Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde de bulundu. MESLEKTAŞLARINDAN SON GÖREV Fazıl Tunç için 22 Mart Pazar günü saat 14.00’te, İskele yolu üzerindeki Alanya Gazeteciler Cemiyeti binası önünde tören düzenlenecek. GAZİPAŞA’DA TOPRAĞA VERİLECEK Tunç’un cenazesinin, ikindi namazına müteakip memleketi Gazipaşa’da toprağa verileceği öğrenildi. Alanya basın camiasını derin üzüntüye boğan bu kayıp, meslektaşları ve sevenleri tarafından büyük bir hüzünle karşılandı.  
ALANYA BASINININ ACI KAYBI Alanya basınının duayen isimlerinden Fazıl Tunç, bir süredir yaşadığı ciddi sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Ocak ayında entübe edilen Tunç, bugün öğle saatlerinde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Gazetecilik mesleğine Yeni Alanya Gazetesi’nde başlayan Tunç, kariyeri boyunca Kanal A ve ATV gibi önemli medya kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Ardından Anadolu Ajansı’nda Bölge Müdürlüğü görevini üstlenen Tunç, bir dönem Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde de bulundu.

MESLEKTAŞLARINDAN SON GÖREV
Fazıl Tunç için 22 Mart Pazar günü saat 14.00’te, İskele yolu üzerindeki Alanya Gazeteciler Cemiyeti binası önünde tören düzenlenecek.

GAZİPAŞA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Tunç’un cenazesinin, ikindi namazına müteakip memleketi Gazipaşa’da toprağa verileceği öğrenildi.

Alanya basın camiasını derin üzüntüye boğan bu kayıp, meslektaşları ve sevenleri tarafından büyük bir hüzünle karşılandı.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.