Alanya Gençliği Kadir Gecesi’nde İhya Programında Buluştu

YAŞAM 18.03.2026 - 09:31, Güncelleme: 18.03.2026 - 09:31
 

Alanya Gençliği Kadir Gecesi’nde İhya Programında Buluştu

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, Kadir Gecesi vesilesiyle gençlere yönelik “Ramazan İhya Programı” düzenlendi. İftardan sabah namazına kadar süren programda gençler, ibadet ve kardeşlik dolu bir gece yaşadı.

İBADET VE SOHBETLE DOLU GECE İftarla başlayan program, sohbet, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. Gençler, manevi atmosferde bir araya gelerek birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi. SAHURA KADAR DEVAM ETTİ Sahura kadar süren ihya programı, sabah namazının kılınmasıyla sona erdi. Programa katılan gençler, Kadir Gecesi’nin manevi huzurunu birlikte yaşadı.    
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, Kadir Gecesi vesilesiyle gençlere yönelik “Ramazan İhya Programı” düzenlendi. İftardan sabah namazına kadar süren programda gençler, ibadet ve kardeşlik dolu bir gece yaşadı.

İBADET VE SOHBETLE DOLU GECE

İftarla başlayan program, sohbet, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. Gençler, manevi atmosferde bir araya gelerek birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi.

SAHURA KADAR DEVAM ETTİ
Sahura kadar süren ihya programı, sabah namazının kılınmasıyla sona erdi. Programa katılan gençler, Kadir Gecesi’nin manevi huzurunu birlikte yaşadı.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.