Alanya Şoförler Odası’ndan yeni hizmet: muhasebe bürosu açıldı

YAŞAM 13.04.2026 - 08:34, Güncelleme: 13.04.2026 - 08:35
 

Alanya Şoförler Odası’ndan yeni hizmet: muhasebe bürosu açıldı

AKKAYA VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYOR Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, seçim döneminde üyelerine verdiği sözleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda oda bünyesinde kurulan muhasebe bürosu hizmete açıldı. Akkaya, “Üyelerimiz hizmetin en iyisine layıktır” anlayışıyla hazırlanan büroda çalışmaların pazartesi günü itibarıyla başlayacağını açıkladı.

MODERN VE FERAH BİR ORTAM OLUŞTURULDU Odanın 3. katında faaliyet gösterecek olan muhasebe bürosu için yaklaşık 2,5 ay süren personel yapılanması tamamlandı. Bununla birlikte 2 ayı aşkın süredir devam eden tadilat çalışmaları da sona erdi. Yapılan düzenlemeler sayesinde üyelerin daha konforlu ve ferah bir ortamda hizmet alabileceği modern bir çalışma alanı oluşturuldu. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Başkan Akkaya, projenin hayata geçirilmesinde katkı sunanlara da teşekkür etti. Akkaya açıklamasında, “Başta mimarımız Berna Yılmaz hanımefendi olmak üzere ustalarımıza, yönetim ve denetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Yeni hizmetimizin odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. ÜYELERE KOLAYLIK SAĞLAYACAK Yeni açılan muhasebe bürosunun, oda üyelerinin işlemlerini daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirmesine katkı sağlaması bekleniyor. Hizmetin özellikle küçük esnaf için önemli bir kolaylık sunacağı ifade ediliyor.  
AKKAYA VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYOR Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, seçim döneminde üyelerine verdiği sözleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda oda bünyesinde kurulan muhasebe bürosu hizmete açıldı. Akkaya, “Üyelerimiz hizmetin en iyisine layıktır” anlayışıyla hazırlanan büroda çalışmaların pazartesi günü itibarıyla başlayacağını açıkladı.

MODERN VE FERAH BİR ORTAM OLUŞTURULDU

Odanın 3. katında faaliyet gösterecek olan muhasebe bürosu için yaklaşık 2,5 ay süren personel yapılanması tamamlandı. Bununla birlikte 2 ayı aşkın süredir devam eden tadilat çalışmaları da sona erdi. Yapılan düzenlemeler sayesinde üyelerin daha konforlu ve ferah bir ortamda hizmet alabileceği modern bir çalışma alanı oluşturuldu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Başkan Akkaya, projenin hayata geçirilmesinde katkı sunanlara da teşekkür etti. Akkaya açıklamasında, “Başta mimarımız Berna Yılmaz hanımefendi olmak üzere ustalarımıza, yönetim ve denetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Yeni hizmetimizin odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ÜYELERE KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Yeni açılan muhasebe bürosunun, oda üyelerinin işlemlerini daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirmesine katkı sağlaması bekleniyor. Hizmetin özellikle küçük esnaf için önemli bir kolaylık sunacağı ifade ediliyor.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.