Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayıyla Yaşanacak
Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayıyla Yaşanacak
Alanya Kent Konseyi ve Alanya Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Fener Alayı için vatandaşlara katılım çağrısı yapıldı.
Alanya Kent Konseyi ve Alanya Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Fener Alayı için vatandaşlara katılım çağrısı yapıldı.
ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE BULUŞULACAK
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı 19 Mayıs 1919’un 107. yılı kapsamında düzenlenecek etkinlikte, vatandaşlar 19 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Atatürk Anıtı önünde toplanacak. Fener Alayı yürüyüşü ise saat 20.30’da başlayacak.
TÜRK BAYRAKLARI ÜCRETSİZ DAĞITILACAK
Etkinlikte milli birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, yürüyüş boyunca yalnızca Türk bayraklarının kullanılacağı belirtildi. Katılımcılara alanda ücretsiz Türk bayrağı dağıtımı yapılacağı ifade edildi.
SİYASİ FLAMA VE PANKART OLMAYACAK
Organizasyon komitesi tarafından yapılan açıklamada, milli bayram ruhuna uygun bir yürüyüş gerçekleştirilebilmesi adına siyasi parti, kurum veya kuruluşlara ait bayrak, flama, pankart ve siyasi objelerle katılım sağlanmaması rica edildi.
“CUMHURİYETİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”
Nurhan Özcan yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları Cumhuriyetin temel değerleri etrafında birleşmeye davet ederek, “19 Mayıs’ta Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu büyük bayramda hep birlikte yürüyelim” mesajını verdi.

Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
