Alanya’da edebiyat buluşması

YAŞAM 02.10.2026 - 21:18, Güncelleme: 02.10.2026 - 21:18
 

Alanya’da edebiyat buluşması

Alanya Kitap Fuarı’nda Abdullah Ataşçı ile “Zamanın ve Belleğin İzinde” söyleşisi Alanya’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Alanya Kitap Fuarı, edebiyat dünyasından önemli isimleri okurlarla buluşturmaya devam ediyor. Fuar kapsamında yazar Abdullah Ataşçı, “Zamanın ve Belleğin İzinde” başlıklı söyleşide edebiyatseverlerle bir araya geldi.

ZAMAN, BELLEK VE İNSAN HİKÂYELERİ KONUŞULDU Söyleşide geçmişin izleri, belleğin insan ve toplum üzerindeki etkisi ile edebiyatın zamanı anlamlandırmadaki rolü ele alındı. Katılımcılarla geçmiş, zaman, bellek ve insan hikâyeleri üzerine keyifli ve düşündürücü bir sohbet gerçekleştiren Abdullah Ataşçı, edebiyatın geçmiş ile bugün arasında kurduğu güçlü bağ üzerine değerlendirmelerde bulundu. ATAŞÇI KİTAPLARINI İMZALADI Söyleşinin ardından Abdullah Ataşçı, kitaplarını okurları için imzaladı. Edebiyatseverler, yazarla sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu. FUAR PAZAR GÜNÜNE KADAR DEVAM EDİYOR Okurları yazarlarla buluşturan ve farklı dünyaların kitapların sayfalarında kesişmesine ev sahipliği yapan 8. Alanya Kitap Fuarı, pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.Yetkililer, tüm kitapseverleri fuara davet etti.
Alanya Kitap Fuarı’nda Abdullah Ataşçı ile “Zamanın ve Belleğin İzinde” söyleşisi Alanya’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Alanya Kitap Fuarı, edebiyat dünyasından önemli isimleri okurlarla buluşturmaya devam ediyor. Fuar kapsamında yazar Abdullah Ataşçı, “Zamanın ve Belleğin İzinde” başlıklı söyleşide edebiyatseverlerle bir araya geldi.

ZAMAN, BELLEK VE İNSAN HİKÂYELERİ KONUŞULDU

Söyleşide geçmişin izleri, belleğin insan ve toplum üzerindeki etkisi ile edebiyatın zamanı anlamlandırmadaki rolü ele alındı.

Katılımcılarla geçmiş, zaman, bellek ve insan hikâyeleri üzerine keyifli ve düşündürücü bir sohbet gerçekleştiren Abdullah Ataşçı, edebiyatın geçmiş ile bugün arasında kurduğu güçlü bağ üzerine değerlendirmelerde bulundu.

ATAŞÇI KİTAPLARINI İMZALADI
Söyleşinin ardından Abdullah Ataşçı, kitaplarını okurları için imzaladı. Edebiyatseverler, yazarla sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu.

FUAR PAZAR GÜNÜNE KADAR DEVAM EDİYOR
Okurları yazarlarla buluşturan ve farklı dünyaların kitapların sayfalarında kesişmesine ev sahipliği yapan 8. Alanya Kitap Fuarı, pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.Yetkililer, tüm kitapseverleri fuara davet etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.