ALTSO HEYETİ BAKÜ’DE ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE BULUNDU

YAŞAM 03.05.2026 - 10:36, Güncelleme: 03.05.2026 - 10:36
 

ALTSO HEYETİ BAKÜ’DE ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE BULUNDU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Azerbaycan’a düzenlenen iş gezisi kapsamında ALTSO heyeti ile birlikte başkent Bakü’de bulunan şehitliği ziyaret etti. Ziyaret, hem diplomatik temasların hem de manevi birlikteliğin öne çıktığı anlamlı bir program olarak dikkat çekti.

ŞEHİTLERİN HATIRASI ÖNÜNDE SAYGI DURUŞU Heyet, şehitlik alanında yer alan ve sayıları bini aşkın kahramanın anısının yaşatıldığı mezarları ziyaret ederek, vatan uğruna can veren aziz şehitleri rahmet ve minnetle andı. Ziyaret sırasında şehitlerin hatırası önünde saygı duruşunda bulunuldu, dualar edildi. TÜRKİYE VE AZERBAYCAN ŞEHİTLERİ BİRLİKTE ANILDI Ziyarette yalnızca Türk şehitleri değil, aynı zamanda kardeş ülke Azerbaycan’ın bağımsızlığı uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler de yad edildi. ALTSO heyeti, iki ülkenin ortak tarihine vurgu yaparak, şehitlerin ortak bir gönül bağı oluşturduğunu ifade etti. MANEVİ BAĞLAR GÜÇLENİYOR Gerçekleştirilen ziyaretin, iş dünyası ilişkilerinin yanı sıra Türkiye ile Azerbaycan arasındaki tarihi ve manevi bağları da güçlendirdiği belirtildi. ALTSO heyetinin Bakü temaslarının, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğini daha da ileri taşıması bekleniyor. Heyet üyeleri, şehitlerin aziz hatırasının her zaman yaşatılacağını vurgulayarak, “Allah’tan tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz” mesajını paylaştı.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Azerbaycan’a düzenlenen iş gezisi kapsamında ALTSO heyeti ile birlikte başkent Bakü’de bulunan şehitliği ziyaret etti. Ziyaret, hem diplomatik temasların hem de manevi birlikteliğin öne çıktığı anlamlı bir program olarak dikkat çekti.

ŞEHİTLERİN HATIRASI ÖNÜNDE SAYGI DURUŞU

Heyet, şehitlik alanında yer alan ve sayıları bini aşkın kahramanın anısının yaşatıldığı mezarları ziyaret ederek, vatan uğruna can veren aziz şehitleri rahmet ve minnetle andı. Ziyaret sırasında şehitlerin hatırası önünde saygı duruşunda bulunuldu, dualar edildi.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN ŞEHİTLERİ BİRLİKTE ANILDI
Ziyarette yalnızca Türk şehitleri değil, aynı zamanda kardeş ülke Azerbaycan’ın bağımsızlığı uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler de yad edildi. ALTSO heyeti, iki ülkenin ortak tarihine vurgu yaparak, şehitlerin ortak bir gönül bağı oluşturduğunu ifade etti.

MANEVİ BAĞLAR GÜÇLENİYOR
Gerçekleştirilen ziyaretin, iş dünyası ilişkilerinin yanı sıra Türkiye ile Azerbaycan arasındaki tarihi ve manevi bağları da güçlendirdiği belirtildi. ALTSO heyetinin Bakü temaslarının, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğini daha da ileri taşıması bekleniyor.

Heyet üyeleri, şehitlerin aziz hatırasının her zaman yaşatılacağını vurgulayarak, “Allah’tan tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz” mesajını paylaştı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.