BBAKSİFED’in Yeni Binası Açıldı

YAŞAM 08.10.2026 - 21:15, Güncelleme: 08.10.2026 - 21:15
 

BBAKSİFED’in Yeni Binası Açıldı

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (BAKSİFED) yeni hizmet binası, Antalya’nın Çaybaşı Mahallesi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Törene Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri Aykut Kaya ve Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, kamu kurumları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda iş insanı katıldı. VALİ ŞAHİN: “BÜTÜN MESELE ORGANİZASYONDADIR” Törende konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, iş dünyasında ortak hedef doğrultusunda hareket etmenin önemine dikkat çekti. Şahin, “Eğer belli bir amaç doğrultusunda bir araya gelirseniz ve o amaç doğrultusunda hareket ederseniz kalabalık olmaktan çıkar, bir örgüt haline gelirsiniz. Bütün mesele organizasyondadır. Ama organizasyon için bilgi ve aynı doğrultuda düşünen kalpler gerekir.” dedi. “EL BİRLİĞİYLE BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ” Türk iş dünyasının potansiyeline vurgu yapan Vali Şahin, iş insanlarının birbirinin rakibi olmadığını belirterek, “El birliğiyle, her bir iş insanımızın birbirine vereceği destekle, bir dip dalgasıyla büyük hedeflere ulaşacağız.” ifadelerini kullandı. “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, MUTLAKA BAŞARACAĞIZ” Türkiye’nin ekonomik hedeflerine de değinen Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 21. yüzyılda dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına gireceğine inandığını belirterek, “Bunu başaracak olan da sizlersiniz. Bunun için çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız.” diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından Vali Hulusi Şahin, yeni hizmet binasının hayata geçirilmesine katkı sağlayanlara plaket verdi. BAKSİFED’in yeni hizmet binası, federasyon faaliyetlerinin yanı sıra üye derneklerin ortak çalışmalarına da ev sahipliği yapacak. Hamdi Acet SonAlanya
Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (BAKSİFED) yeni hizmet binası, Antalya’nın Çaybaşı Mahallesi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Törene Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri Aykut Kaya ve Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, kamu kurumları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda iş insanı katıldı.

VALİ ŞAHİN: “BÜTÜN MESELE ORGANİZASYONDADIR”
Törende konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, iş dünyasında ortak hedef doğrultusunda hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Şahin, “Eğer belli bir amaç doğrultusunda bir araya gelirseniz ve o amaç doğrultusunda hareket ederseniz kalabalık olmaktan çıkar, bir örgüt haline gelirsiniz. Bütün mesele organizasyondadır. Ama organizasyon için bilgi ve aynı doğrultuda düşünen kalpler gerekir.” dedi.

“EL BİRLİĞİYLE BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ”
Türk iş dünyasının potansiyeline vurgu yapan Vali Şahin, iş insanlarının birbirinin rakibi olmadığını belirterek, “El birliğiyle, her bir iş insanımızın birbirine vereceği destekle, bir dip dalgasıyla büyük hedeflere ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, MUTLAKA BAŞARACAĞIZ”
Türkiye’nin ekonomik hedeflerine de değinen Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 21. yüzyılda dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına gireceğine inandığını belirterek, “Bunu başaracak olan da sizlersiniz. Bunun için çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Hulusi Şahin, yeni hizmet binasının hayata geçirilmesine katkı sağlayanlara plaket verdi.
BAKSİFED’in yeni hizmet binası, federasyon faaliyetlerinin yanı sıra üye derneklerin ortak çalışmalarına da ev sahipliği yapacak.

Hamdi Acet SonAlanya

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.