Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çin Halk Cumhuriyeti Turizm Heyeti TÜRSAB’ı ziyaret etti

TURİZM 27.02.2025 - 20:05, Güncelleme: 27.02.2025 - 20:05
 

Çin Halk Cumhuriyeti Turizm Heyeti TÜRSAB’ı ziyaret etti

Çin Halk Cumhuriyeti Shaanxi İli Kültür ve Turizm Heyeti 25 Şubat 2025 Salı günü TÜRSAB Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette iki ülke arasındaki kültürel ve turistik alışverişi artırma konuları konuşuldu.

Çin Halk Cumhuriyeti Shaanxi İli Kültür ve Turizm Heyeti'ni TÜRSAB’ı temsilen Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, İhtisas Başkanlıkları ve Kurumsal Etkinlikler Direktörü Ceylan Yiğiterhan ve beraberindeki TÜRSAB Heyeti ağırladı. Ziyaret kapsamında gerçekleşen toplantıya, Shaanxi İl Kültür ve Turizm Dairesi Genel Müdürü Sayın Gao Yang, Daire Direktörü Sayın Sun Ni, İnsan Kaynakları Departmanı Müdür Yardımcısı Sayın Shi Weiyun, Shaanxi Tourism Group Co. Ltd. Genel Müdürü Sayın Chen Xiaojun, Shaanxi Huashan Tourism Group Co. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zhang Xia ve Shaanxi Lixing Kültür Turizm Grubu Başkanı Sayın Zhang Fan'dan oluşan Çin Halk Cumhuriyeti heyeti katılım gösterdi. Toplantının ana gündemini, Shaanxi İli'nin kültür ve turizm kaynaklarının tanıtımı, Türkiye ile bu alandaki iş birliğinin geliştirilmesi ve iki ülke arasındaki kültürel ve turistik alışverişi artırma konuları oluşturdu. Kültür turizmi alanındaki iş birliğini ilerletmek ve bu alandaki gelişmeleri ortaklaşa desteklemek amacıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Her iki tarafın kültürel ve turistik deneyimlerinin paylaşıldığı toplantıda, gelecekte olabilecek iş birliği olanakları ele alındı."Kaynak;turizmajansı.  
Çin Halk Cumhuriyeti Shaanxi İli Kültür ve Turizm Heyeti 25 Şubat 2025 Salı günü TÜRSAB Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette iki ülke arasındaki kültürel ve turistik alışverişi artırma konuları konuşuldu.

Çin Halk Cumhuriyeti Shaanxi İli Kültür ve Turizm Heyeti'ni TÜRSAB’ı temsilen Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, İhtisas Başkanlıkları ve Kurumsal Etkinlikler Direktörü Ceylan Yiğiterhan ve beraberindeki TÜRSAB Heyeti ağırladı.

Ziyaret kapsamında gerçekleşen toplantıya, Shaanxi İl Kültür ve Turizm Dairesi Genel Müdürü Sayın Gao Yang, Daire Direktörü Sayın Sun Ni, İnsan Kaynakları Departmanı Müdür Yardımcısı Sayın Shi Weiyun, Shaanxi Tourism Group Co. Ltd. Genel Müdürü Sayın Chen Xiaojun, Shaanxi Huashan Tourism Group Co. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zhang Xia ve Shaanxi Lixing Kültür Turizm Grubu Başkanı Sayın Zhang Fan'dan oluşan Çin Halk Cumhuriyeti heyeti katılım gösterdi.

Toplantının ana gündemini, Shaanxi İli'nin kültür ve turizm kaynaklarının tanıtımı, Türkiye ile bu alandaki iş birliğinin geliştirilmesi ve iki ülke arasındaki kültürel ve turistik alışverişi artırma konuları oluşturdu. Kültür turizmi alanındaki iş birliğini ilerletmek ve bu alandaki gelişmeleri ortaklaşa desteklemek amacıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Her iki tarafın kültürel ve turistik deneyimlerinin paylaşıldığı toplantıda, gelecekte olabilecek iş birliği olanakları ele alındı."Kaynak;turizmajansı.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.