Eray Erdem’den Öğretmenlere Tatil Müjdesi

YAŞAM 17.09.2026 - 18:20, Güncelleme: 17.09.2026 - 18:20
 

Eray Erdem’den Öğretmenlere Tatil Müjdesi

ALTSO Başkanı ve Başkan Adayı Eray Erdem, Türk Eğitim-SEN Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Onur Niğmet Üner ve yönetimini ziyaret etti. Eğitim ve öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Erdem, kasım ayındaki ara tatil döneminde öğretmenlere yüzde 50 indirimli tatil fırsatı sunulması için çalışma yapacaklarını açıkladı.

EĞİTİM CAMİASINDAN ERDEM’E TEŞEKKÜR Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, eğitime yönelik söylemleri ve destekleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Erdem, Türk Eğitim-SEN Antalya 2 No’lu Şube Başkanlığı’nı ziyaret ederek Şube Başkanı Onur Niğmet Üner ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Onur Niğmet Üner, Eray Erdem’in Alanya’daki hayırsever isimlerden biri olduğunu belirterek eğitime verdiği desteklere dikkat çekti. Üner, “Eray başkanımız Alanya’daki değerli hayırseverlerimizden biri. Eğitime bakış açısı ve verdiği destekler bizler için çok önemli. Kendisine her zaman eğitim camiasının yanında olduğu için teşekkürlerimizi iletiyorum.” dedi. “LİYAKATİN TEMELİ EĞİTİM” ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ise gelişimin temelinde liyakat olduğunu ifade ederek öğretmenlik mesleğinin taşıdığı sorumluluğa dikkat çekti. Erdem, “Öğretmenlerimiz gerçekten çok kutsal ve sorumluluk yüklü bir meslek icra ediyor. Gelişim noktasında en önemli faktör liyakat ve liyakatin temeli de eğitim. Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse bir yerimiz ağrıdığında doktora gideriz, yani mesleğin eğitimini almış, işin ehline gideriz. Aslında her alanda yapılması gereken de bu. Eğitimin olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedilemez. Biz eğitim için her türlü desteğe, her türlü çalışmaya her zaman varız.” ifadelerini kullandı. ÖĞRETMENLERE YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜ Erdem, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik özel bir tatil çalışması yapacaklarını da açıkladı. Kasım ayındaki ara tatil döneminde başta kendi oteli olmak üzere açık olan tesislerle görüşmeler gerçekleştireceklerini belirten Erdem, öğretmenlere yüzde 50 indirimli tatil fırsatı oluşturacaklarının sözünü verdi. Hamdi Acet SonAlanya
ALTSO Başkanı ve Başkan Adayı Eray Erdem, Türk Eğitim-SEN Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Onur Niğmet Üner ve yönetimini ziyaret etti. Eğitim ve öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Erdem, kasım ayındaki ara tatil döneminde öğretmenlere yüzde 50 indirimli tatil fırsatı sunulması için çalışma yapacaklarını açıkladı.

EĞİTİM CAMİASINDAN ERDEM’E TEŞEKKÜR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, eğitime yönelik söylemleri ve destekleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Erdem, Türk Eğitim-SEN Antalya 2 No’lu Şube Başkanlığı’nı ziyaret ederek Şube Başkanı Onur Niğmet Üner ve yönetimiyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Şube Başkanı Onur Niğmet Üner, Eray Erdem’in Alanya’daki hayırsever isimlerden biri olduğunu belirterek eğitime verdiği desteklere dikkat çekti.

Üner, “Eray başkanımız Alanya’daki değerli hayırseverlerimizden biri. Eğitime bakış açısı ve verdiği destekler bizler için çok önemli. Kendisine her zaman eğitim camiasının yanında olduğu için teşekkürlerimizi iletiyorum.” dedi.

“LİYAKATİN TEMELİ EĞİTİM”
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ise gelişimin temelinde liyakat olduğunu ifade ederek öğretmenlik mesleğinin taşıdığı sorumluluğa dikkat çekti.

Erdem, “Öğretmenlerimiz gerçekten çok kutsal ve sorumluluk yüklü bir meslek icra ediyor. Gelişim noktasında en önemli faktör liyakat ve liyakatin temeli de eğitim. Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse bir yerimiz ağrıdığında doktora gideriz, yani mesleğin eğitimini almış, işin ehline gideriz. Aslında her alanda yapılması gereken de bu. Eğitimin olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedilemez. Biz eğitim için her türlü desteğe, her türlü çalışmaya her zaman varız.” ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERE YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜ
Erdem, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik özel bir tatil çalışması yapacaklarını da açıkladı.

Kasım ayındaki ara tatil döneminde başta kendi oteli olmak üzere açık olan tesislerle görüşmeler gerçekleştireceklerini belirten Erdem, öğretmenlere yüzde 50 indirimli tatil fırsatı oluşturacaklarının sözünü verdi.

Hamdi Acet SonAlanya

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.