Motosiklet hırsızı yakalandı
Motosiklet hırsızı yakalandı
Fığla, Cumhuriyet ve Cikcilli Mahallelerinde Gerçekleşen Motosiklet Hırsızlıkları ve Ruhsat Çalma Olayının Faili Şahıs Alanya Emniyeti Tarafından Yakalandı
Fığla, Cumhuriyet ve Cikcilli Mahallelerinde Gerçekleşen Motosiklet Hırsızlıkları ve Ruhsat Çalma Olayının Faili Şahıs Alanya Emniyeti Tarafından Yakalandı
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Fığla, Cumhuriyet ve Cikcilli mahallelerinde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ve park halindeki motosikletlerden ruhsat çalma olaylarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan detaylı saha çalışmaları ve güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda, toplamda 3 motosiklet hırsızlığı ve 4 motosikletten ruhsat çalma olayının faili olduğu tespit edilen O.U. (1987 doğumlu) isimli şüpheli şahıs, 4 Nisan 2025 tarihinde yakalandı.
Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları neticesinde, çalınan 3 motosiklet de ele geçirildi. O.U., ele geçirilen motosikletlerle birlikte adli işlemlerinin yapılması amacıyla Cumhuriyet Şehit Coşkun Nazilli Polis Merkezine teslim edildi. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Emniyet müdürlüğü, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla suçla mücadeleye devam edeceklerini ve hırsızlık olaylarının önlenmesi için çalışmalarına ara vermeyeceklerini duyurdu.Kaymakamlık Bülten.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.