Kendini MİT Görevlisi Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı

ASAYİŞ 24.03.2026 - 16:13, Güncelleme: 24.03.2026 - 16:13
 

Kendini MİT Görevlisi Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmada, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıs suçüstü yakalandı.

59 BİN EURO DOLANDIRDI C.G. isimli müşteki, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan bir şahsın aradığını, korku ve baskı ile yönlendirilerek 59 bin Euro parasını elden verdiğini belirterek emniyete başvurdu. SUÇÜSTÜ YAKALANDI Olayın aydınlatılması için çalışma başlatan ekipler, müştekinin şüpheli ile irtibatının sürdüğünü tespit etti. Şüpheli E.Ç., aynı yöntemle müştekinin bankadan çektiği 42 bin Euroyu almaya geldiği sırada suçüstü yakalandı. PARA SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ Operasyon kapsamında müştekiye ait 42 bin Euro teslim edilirken, şüphelinin cep telefonuna el konuldu. TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Gözaltına alınan şüpheli, adli makamlara sevk edilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRÜYOR Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmada, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıs suçüstü yakalandı.

59 BİN EURO DOLANDIRDI

C.G. isimli müşteki, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan bir şahsın aradığını, korku ve baskı ile yönlendirilerek 59 bin Euro parasını elden verdiğini belirterek emniyete başvurdu.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Olayın aydınlatılması için çalışma başlatan ekipler, müştekinin şüpheli ile irtibatının sürdüğünü tespit etti. Şüpheli E.Ç., aynı yöntemle müştekinin bankadan çektiği 42 bin Euroyu almaya geldiği sırada suçüstü yakalandı.

PARA SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Operasyon kapsamında müştekiye ait 42 bin Euro teslim edilirken, şüphelinin cep telefonuna el konuldu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Gözaltına alınan şüpheli, adli makamlara sevk edilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRÜYOR
Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.