Mahmutlar’dan Taha Miraç’a 38 bin TL destek

YAŞAM 08.11.2026 - 19:25, Güncelleme: 08.11.2026 - 19:25
 

Mahmutlar’dan Taha Miraç’a 38 bin TL destek

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde kadın esnaflar, DMD kas hastalığıyla mücadele eden Taha Miraç Kevkir için dayanışma gecesi düzenledi. Organizasyonda yaklaşık 38 bin TL bağış toplandı.

Mahmutlar’daki kadın esnafların öncülüğünde La Bellazza Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye çok sayıda vatandaş katıldı. BAĞIŞ RESMİ HESABA AKTARILDI Müzik ve dayanışmanın buluştuğu organizasyonda toplanan yaklaşık 38 bin TL, Taha Miraç Kevkir’in valilik izinli resmi banka hesabına yatırıldı. Etkinlikte, amaçlarının Taha Miraç ve ailesine yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğu ifade edildi. HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR Taha Miraç’ın annesi Şengül Kevkir’in de katıldığı gecede La Bellazza Restaurant sahibi Gökhan Akbaş’a, Bazlama Diyarı sahibi Fatma Yeni’ye ve organizasyonda emeği geçen kadın esnaflara teşekkür edildi. Mahmutlar’da düzenlenen etkinlikle Taha Miraç’ın tedavi kampanyasına katkı sağlanırken, hafta sonu gerçekleştirilecek diğer etkinliklerle desteğin artırılması hedefleniyor. Hamdi Acet SonAlanya
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde kadın esnaflar, DMD kas hastalığıyla mücadele eden Taha Miraç Kevkir için dayanışma gecesi düzenledi. Organizasyonda yaklaşık 38 bin TL bağış toplandı.

Mahmutlar’daki kadın esnafların öncülüğünde La Bellazza Restaurant’ta gerçekleştirilen geceye çok sayıda vatandaş katıldı.

BAĞIŞ RESMİ HESABA AKTARILDI

Müzik ve dayanışmanın buluştuğu organizasyonda toplanan yaklaşık 38 bin TL, Taha Miraç Kevkir’in valilik izinli resmi banka hesabına yatırıldı.

Etkinlikte, amaçlarının Taha Miraç ve ailesine yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğu ifade edildi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Taha Miraç’ın annesi Şengül Kevkir’in de katıldığı gecede La Bellazza Restaurant sahibi Gökhan Akbaş’a, Bazlama Diyarı sahibi Fatma Yeni’ye ve organizasyonda emeği geçen kadın esnaflara teşekkür edildi.

Mahmutlar’da düzenlenen etkinlikle Taha Miraç’ın tedavi kampanyasına katkı sağlanırken, hafta sonu gerçekleştirilecek diğer etkinliklerle desteğin artırılması hedefleniyor.

Hamdi Acet SonAlanya

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.