Ümran Aykut: Özgür Özel’le Büyük İktidar Yürüyüşünde Biz De Varız

YAŞAM 21.07.2026 - 19:41, Güncelleme: 21.07.2026 - 19:41
 

Ümran Aykut: Özgür Özel’le Büyük İktidar Yürüyüşünde Biz De Varız

CHP ALANYA KADIN KOLLARI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ümran Aykut, Genel Başkan Özgür Özel’e destek mesajı vererek, partinin iktidar hedefi doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarda kadınların da kararlılıkla yer aldığını söyledi.

Ümran Aykut, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i “umudumuz, onurumuz ve yüz akımız” sözleriyle ifade ederek, büyük bir değişim ve iktidar yürüyüşünün parçası olduklarını vurguladı. Aykut açıklamasında, “Umudumuz, onurumuz, yüz akımız Genel Başkanımız Özgür Özel’le bu büyük iktidar yürüyüşünde biz de varız” ifadelerini kullandı. KADINLAR İKTİDAR HEDEFİ İÇİN SAHADA CHP Kadın Kolları’nın Türkiye genelinde olduğu gibi Alanya’da da aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Aykut, kadınların siyasette daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Kadınların toplumun her alanında önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade eden Aykut, CHP’nin hedefleri doğrultusunda halkla buluşmaya, vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini anlatmaya devam edeceklerini belirtti. “DEĞİŞİM VE UMUT İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ” Ümran Aykut, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaparak, CHP teşkilatlarının her kademesinde büyük bir emek ve dayanışma olduğunu söyledi. Aykut, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde sürdürülen iktidar yürüyüşünde Alanya Kadın Kolları olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini ifade etti. CHP Alanya Kadın Kolları’nın mesajı, parti tabanında birlik ve motivasyon çağrısı olarak değerlendirildi. Hamdi Acet SonAlanya
CHP ALANYA KADIN KOLLARI’NDAN GÜÇLÜ MESAJ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ümran Aykut, Genel Başkan Özgür Özel’e destek mesajı vererek, partinin iktidar hedefi doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarda kadınların da kararlılıkla yer aldığını söyledi.

Ümran Aykut, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i “umudumuz, onurumuz ve yüz akımız” sözleriyle ifade ederek, büyük bir değişim ve iktidar yürüyüşünün parçası olduklarını vurguladı.

Aykut açıklamasında, “Umudumuz, onurumuz, yüz akımız Genel Başkanımız Özgür Özel’le bu büyük iktidar yürüyüşünde biz de varız” ifadelerini kullandı.

KADINLAR İKTİDAR HEDEFİ İÇİN SAHADA
CHP Kadın Kolları’nın Türkiye genelinde olduğu gibi Alanya’da da aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Aykut, kadınların siyasette daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kadınların toplumun her alanında önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade eden Aykut, CHP’nin hedefleri doğrultusunda halkla buluşmaya, vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini anlatmaya devam edeceklerini belirtti.

“DEĞİŞİM VE UMUT İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
Ümran Aykut, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaparak, CHP teşkilatlarının her kademesinde büyük bir emek ve dayanışma olduğunu söyledi.

Aykut, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde sürdürülen iktidar yürüyüşünde Alanya Kadın Kolları olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini ifade etti.

CHP Alanya Kadın Kolları’nın mesajı, parti tabanında birlik ve motivasyon çağrısı olarak değerlendirildi.

Hamdi Acet SonAlanya

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.