Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Bisiklette Şampiyonluğa Doymuyor

YAŞAM 18.06.2026 - 18:54, Güncelleme: 18.06.2026 - 18:54
 

Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Bisiklette Şampiyonluğa Doymuyor

Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Bisiklet Yol Yarışmaları'nda Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi öğrencileri büyük başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonası'nda Antalya ve Alanya'yı temsil eden sporcular, bireysel ve takım kategorilerinde önemli dereceler elde ederek ilçeye gurur yaşattı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI ALANYA'YA GELDİ Genç A Kadınlar kategorisinde yarışan Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi, takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Zamana Karşı (TT) yarışında Ece Harputluoğlu Türkiye birinciliğini elde ederken, Fatma Ela Çalışır dördüncü sırada yer aldı. Yol Yarışı kategorisinde de Ece Harputluoğlu şampiyonluk kürsüsünün zirvesine çıkarken, Fatma Ela Çalışır Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. ERKEKLERDE DE ÖNEMLİ DERECELER Genç A Erkekler kategorisinde takım halinde Türkiye üçüncülüğünü elde eden sporculardan Metehan Bozkurt, Zamana Karşı (TT) yarışında Türkiye ikincisi oldu. Genç B Erkekler kategorisinde ise Alanya ekibi takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Samet Alkan, Zamana Karşı (TT) yarışında dördüncü olurken, Yol Yarışı'nda Türkiye ikinciliğini kazandı. GENÇ B KADINLAR TÜRKİYE İKİNCİSİ Genç B Kadınlar kategorisinde mücadele eden Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi takımı, takım halinde Türkiye ikinciliği elde ederek organizasyonu başarıyla tamamladı. Alanya'yı ve Antalya'yı Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil eden sporcular ile antrenörleri ve emeği geçen tüm eğitimciler tebrik edilirken, sporcuların gelecekte daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.
Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Bisiklet Yol Yarışmaları'nda Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi öğrencileri büyük başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonası'nda Antalya ve Alanya'yı temsil eden sporcular, bireysel ve takım kategorilerinde önemli dereceler elde ederek ilçeye gurur yaşattı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI ALANYA'YA GELDİ

Genç A Kadınlar kategorisinde yarışan Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi, takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Zamana Karşı (TT) yarışında Ece Harputluoğlu Türkiye birinciliğini elde ederken, Fatma Ela Çalışır dördüncü sırada yer aldı.

Yol Yarışı kategorisinde de Ece Harputluoğlu şampiyonluk kürsüsünün zirvesine çıkarken, Fatma Ela Çalışır Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

ERKEKLERDE DE ÖNEMLİ DERECELER
Genç A Erkekler kategorisinde takım halinde Türkiye üçüncülüğünü elde eden sporculardan Metehan Bozkurt, Zamana Karşı (TT) yarışında Türkiye ikincisi oldu.

Genç B Erkekler kategorisinde ise Alanya ekibi takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Samet Alkan, Zamana Karşı (TT) yarışında dördüncü olurken, Yol Yarışı'nda Türkiye ikinciliğini kazandı.

GENÇ B KADINLAR TÜRKİYE İKİNCİSİ
Genç B Kadınlar kategorisinde mücadele eden Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi takımı, takım halinde Türkiye ikinciliği elde ederek organizasyonu başarıyla tamamladı.

Alanya'yı ve Antalya'yı Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil eden sporcular ile antrenörleri ve emeği geçen tüm eğitimciler tebrik edilirken, sporcuların gelecekte daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.