Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu: Binlerce Kişi Ceza Konseriyle Bayramı Kutladı
Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu: Binlerce Kişi Ceza Konseriyle Bayramı Kutladı
Alanya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen kortej yürüyüşü ve Ceza konseriyle büyük bir coşkuyla kutlandı. Türk bayrakları ve marşlarla sokakları dolduran vatandaşlar, unutulmaz bir bayram akşamı yaşadı.
Alanya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen kortej yürüyüşü ve Ceza konseriyle büyük bir coşkuyla kutlandı. Türk bayrakları ve marşlarla sokakları dolduran vatandaşlar, unutulmaz bir bayram akşamı yaşadı.
AKŞAM KUTLAMALARI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın akşam programı; Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Atatürk Anıtı önünden başlayan yürüyüşe Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri tarafından yakılan meşaleler gençlere teslim edilirken, vatandaşlar Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde Atatürk Caddesi ile İskele Caddesi güzergahında yürüdü. Büyük ilgi gören kortej yürüyüşü, Eski Belediye Binası arkasındaki etkinlik alanında sona erdi.
“BUGÜN BİR MİLLETİN YENİDEN AYAĞA KALKIŞINI SELAMLIYORUZ”
Konser öncesi konuşma yapan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, 19 Mayıs’ın yalnızca bir bayram olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Bu akşam burada yalnızca bir bayramı kutlamıyoruz. Bu akşam burada, bir milletin yeniden ayağa kalkışını selamlıyoruz. Çünkü bugün 19 Mayıs. Çünkü bugün Samsun’a çıkan büyük önderin, Anadolu’ya yayılan bir inancın günüdür.”

GENÇLERE ATATÜRK MESAJI
Gençlere seslenen Özcan, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe verdiği öneme dikkat çekerek, “Gençlik varsa umut vardır, gelecek vardır. Cumhuriyet’in ışığı sönmez” dedi.
“EMANET EMİN ELLERDE”
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ise, “Sarı saçlı mavi gözlü dev adamın gözü arkada kalmasın. Emaneti emin ellerde” sözleriyle gençlerin bayramını kutladı.

CEZA SAHNEYE ÇIKTI
Kortej yürüyüşü ve konuşmaların ardından sahneye çıkan Ceza, alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Program sonunda Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ile Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan tarafından Ceza’ya çiçek ve ipek kozasından işlemeli Türk bayrağı figürlü tablo hediye edildi. 19 Mayıs kutlamaları konserin ardından sona erdi.

Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
