Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu Zirveye Taştı
Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu Zirveye Taştı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı ve gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Alanya’da büyük bir coşku ve gururla kutlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı ve gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Alanya’da büyük bir coşku ve gururla kutlandı.
Şakir Öner Öztürk ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programında, bando eşliğinde kortej yürüyüşü, paramotor gösterisi ve gençlerin sahnelediği performanslar büyük beğeni topladı.
GÖKYÜZÜNDE BAYRAM COŞKUSU
Kutlamalarda gerçekleştirilen paramotor gösterisi gökyüzünü renklendirirken, gençlerin hazırladığı gösteriler alanı dolduran vatandaşlardan alkış aldı. Bayram coşkusu kortej yürüyüşüyle birlikte Alanya sokaklarına taşındı.
ATA’YA CEVAP DUYGULANDIRDI
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisinin elinden Türk bayrağını teslim alan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, gençlerin hep bir ağızdan okuduğu “Ata’ya Cevap” gösterisine eşlik etti.
Gençlerin sergilediği performansların 19 Mayıs ruhunu en güzel şekilde yansıttığını belirten Kaymakam Öztürk, program sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
İSTİKLAL KAHRAMANLARI MİNNETLE ANILDI
Kutlama programında, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm istiklal kahramanları minnet ve saygıyla anıldı.
Program sonunda geleceğin teminatı olan gençlerin ve tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
