Antalya’da Kaçakçılık ve Suç Örgütlerine Büyük Darbe
Antalya’da Kaçakçılık ve Suç Örgütlerine Büyük Darbe
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde son 2 haftada yaptığı denetim ve operasyonlarla suç ve suçlulara geçit vermedi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde son 2 haftada yaptığı denetim ve operasyonlarla suç ve suçlulara geçit vermedi.
SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMA OPERASYONU
2 olayda 2 şüpheliye adli işlem yapılırken, 1 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda 1 uzun namlulu silah ve 178 fişek ele geçirildi.
SİLAH BULUNDURMA SUÇU
6136 Sayılı Kanuna muhalefet eden 7 kişi hakkında adli işlem yapıldı; 2 tabanca ele geçirildi. Şüpheliler serbest bırakıldı.
FETÖ ÜYESİ ŞÜPHELİLER
FETÖ Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan 2 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI
5607 Sayılı Kanuna muhalefet suçundan 17 olayda 24 şüpheliye işlem yapılırken, 3 kişi adli kontrol kararıyla, 21 kişi ise serbest bırakıldı. Kepez, Muratpaşa, Manavgat ve Alanya ilçelerindeki operasyonlarda;
11.218.660 adet kaçak makaron,
4.389 adet kaçak emtia,
1.728 litre ve 50 şişe kaçak içki,
1.434 paket kaçak sigara,
381 adet kaçak ilaç,
265 kilogram kaçak tütün,
143 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi.Ayrıca, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 aranan şahıs da yakalandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
