Kaymakam Öztürk sağlık turizmi paneline katıldı

YAŞAM 17.02.2026 - 09:37, Güncelleme: 17.02.2026 - 09:38
 

Kaymakam Öztürk sağlık turizmi paneline katıldı

Şakir Öner Öztürk, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından düzenlenen “Türkiye’de Sağlık Turizminin Mevcut Durumu, Yasal Mevzuat ve Devlet Teşvikleri Paneli”ne katıldı.

SEKTÖRÜN GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI ALKÜ Sağlık ve Spor Turizmi Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen panelde sektörün güncel durumu kapsamlı şekilde ele alındı. Programa; Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, Sağlık Bakanlığı Sağlık Turizmi Daire Başkanı Seher Taş, Hizmet İhracatçıları Birliği Genel Sekreteri Dr. Fatih Özer ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ural konuşmacı olarak katıldı. ALANYA’NIN AVANTAJLARINA DİKKAT ÇEKTİ Panelde konuşan Kaymakam Öztürk, Türkiye’nin nitelikli hekim kadrosu ve güçlü sağlık altyapısı ile sağlık turizminde dünyada öncü ülkelerden biri olduğunu vurguladı. Alanya’nın yılın 12 ayı spor yapılabilen iklim avantajına dikkat çeken Öztürk, ilçeye yapılması planlanan 300 yataklı yeni hastanenin hem kente hem de sağlık turizmine önemli katkı sağlayacağını ifade etti. GENİŞ KATILIM GERÇEKLEŞTİ Programa ayrıca Kenan Ahmet Türkdoğan, Turan Sağer, Faruk Konukçu ve Eray Erdem ile sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Şakir Öner Öztürk, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından düzenlenen “Türkiye’de Sağlık Turizminin Mevcut Durumu, Yasal Mevzuat ve Devlet Teşvikleri Paneli”ne katıldı.

SEKTÖRÜN GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

ALKÜ Sağlık ve Spor Turizmi Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen panelde sektörün güncel durumu kapsamlı şekilde ele alındı.
Programa; Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, Sağlık Bakanlığı Sağlık Turizmi Daire Başkanı Seher Taş, Hizmet İhracatçıları Birliği Genel Sekreteri Dr. Fatih Özer ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ural konuşmacı olarak katıldı.

ALANYA’NIN AVANTAJLARINA DİKKAT ÇEKTİ
Panelde konuşan Kaymakam Öztürk, Türkiye’nin nitelikli hekim kadrosu ve güçlü sağlık altyapısı ile sağlık turizminde dünyada öncü ülkelerden biri olduğunu vurguladı.
Alanya’nın yılın 12 ayı spor yapılabilen iklim avantajına dikkat çeken Öztürk, ilçeye yapılması planlanan 300 yataklı yeni hastanenin hem kente hem de sağlık turizmine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

GENİŞ KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Programa ayrıca Kenan Ahmet Türkdoğan, Turan Sağer, Faruk Konukçu ve Eray Erdem ile sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sonalanya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.